Sport

Komentari 54

Messi napao Abidala: Kad već pričaš o igračima, reci imena!

Messi napao Abidala: Kad već pričaš o igračima, reci imena!

Abidal je u jednom intervjuu izjavio da je sumnjao u loše odnose u svlačionici između igrača i Valverdea prije nego li je dobio otkaz. Messi mu je odgovorio: 'Reci onda na koje igrače misliš'

'Igrači su odgovorni za ono što se događa na terenu i mi smo prvi koji vidimo kada ne igramo dobro - priznao je na društvenim mrežama Leo Messi, a onda oprao vršku kluba:

- Oni odgovorni za sportsku politiku također moraju shvatiti svoju odgovornost i prije svega prihvatiti posljedice svojih odluka. Naposlijetku, mislim da, kada pričamo o igračima, trebamo dati konkretna imena jer nas se inače obasipa neistinitim i prljavim stvarima - napisao je Barcin napadač, a sve zbog izjave sportskog direktora kluba, Erica Abidala. 

Naime, Abidal je u intervjuu za katalonski Sport rekao da su igrači krivi za smjenu Ernestea Valverdea s pozicije prvog trenera momčadi. 

- Puno igrača nije bilo zadovoljno ili nije dovoljno naporno radilo i bilo je nekih unutarnjih nesuglasica. Nešto nije štimalo, to mogu osjetiti kao bivši igrač. Rekao sam klubu što sam mislio i oni su morali donijeti odluku - ispričao je u tom intervjuu Abidal i potpuno razljutio Messija, sudeći po njegovoj reakciji.

Najčitaniji članci