Obavijesti

Sport

Komentari 4

Messijev brat šokirao: Katalonci su izdajice! Kasnije: To je šala...

Messijev brat šokirao: Katalonci su izdajice! Kasnije: To je šala...
4

Brat najveće legende u povijesti Barcelone šokirao je katalonske navijače izjavom da su u klubu izdajice i da se neće vratiti u klub. Kasnije se ispričao i poručio da se samo šalio...

VIDEO

Nećemo se vraćati u Barcelonu. Ako se i vratimo, onda slijedi čišćenje. Među mnogima koje ćemo potjerati bit će i Joan Laporta, nezahvalnik koji nije svjestan što je Messi sve dao za Barcelonu, rekao je Matias Messi, brat slavnog Lionela (35)  u viralnom videu koji je uvrijedio ljubitelje katalonskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Divovski mural posvećen Messiju

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Stariji brat nogometne legende tom je izjavio razočarao mnoge Barcelonine navijače koji se i dan danas nadaju povratku čarobnjaka. Leo se odlučio odvojiti od izjava starijeg mu brata i njegov je tim poručio da je to Matiasovo mišljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Katalonci su izdajice. Moja majka je govorila da će Lionel proći kao Ronaldinho, to se i dogodilo - dodao je Matias Messi u videu koji je objavljen na Twitch kanalu njegovog sina, a nedugo je zatim obrisan.

Lionel Messi holds an FC Barcelona press conference

Messi je za Barcelonu odigrao 778 utakmica i zabio 672 gola uz 303 asistencije. On je najveća legenda u povijesti katalonskog kluba s kojim nije mogao nastaviti karijeru. Suze su tekle, ali Messi je nastavio u PSG-u, a čini se da je njegova obitelj zamjerila predsjedniku Barcelone Joanu Laporti koji je obećao da će potpisati novi ugovor s Messijem. To se nije dogodilo.

OGC Nice v Paris Saint Germain - Uber Eats Ligue 1 - Allianz Riviera Stadium

Ipak se ispričao

Matias Messi objavio je ispriku na Instagramu. Nazvao je Kataloniju "drugim domom" i uputio je posebnu ispriku navijačima Barce.

VIDEO Čarobnjak Messi zabio čudesan gol za pobjedu PSG-a
VIDEO Čarobnjak Messi zabio čudesan gol za pobjedu PSG-a

- Želim se ispričati zbog onoga što sam rekao, a što je izašlo na društvenim mrežama. Samo sam se šalio sa sinom i njegovim prijateljima. Kako bih mogao sve ono misliti o Barceloni, klubu s tolikom poviješću, klubu koji je toliko dao mojoj obitelji i Leu - tvrdi Matias.

Joan Gamper Trophy - Barcelona v Arsenal

- Za nas je Katalonija drugi dom, to svi znaju. Jako mi je žao i ispričavam se svima, posebno navijačima Barcelone. Želim reći i da je jedini profil koji imam na društvenim mrežama, ovaj na Instagramu - dodao je u isprici koju je objavio na Instagramu.

Još uvijek nije poznato gdje će Messi nastaviti nogometnu karijeru, ali više izvora upućuje da traju pregovori s PSG-om i da će omaleni Argentinac vjerojatno tamo nastaviti karijeru. Povratak u Barcelonu, izgleda, nije realan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram