Obavijesti

Sport

Komentari 14

Messijev klan bira momčad u PSG-u? Donnarumma nesretan

Messijev klan bira momčad u PSG-u? Donnarumma nesretan

Došao je u Pariz kao europski prvak s Italijom, a na početku sezone od devet utakmica branio je u njih samo dvije. Talijan je nesretan, a Corriere piše da je uz njegova konkurenta stao južnoamerički klan

VIDEO

Teško je obuzdati silne zvijezde u istoj svlačionici, a konce je ove sezone u Parizu dobio Mauricio Pochettino koji je već uspio izazvati tenzije s Lionelom Messijem, kad ga je prošli vikend zamijenio 15 minuta prije kraja u pobjedi nad Lyonom (2-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Italija - Španjolska (5-3) u 3D-u

Pokretanje videa...

Italija - Španjolska 5-3 (golovi u 3D-u) VIDEO

Problema ima i Gigio Donnarumma (22), europski prvak s Italijom koji je zamrznut na klupi i ima samo dva nastupa za novi klub po dolasku iz Milana, dok je Keylor Navas (34) branio sedam puta.

- Neće biti nikakvog nadmetanja s Navasom, Gigio će braniti - rekao je ljetos igračev menadžer Mino Raiola, ali nije baš pogodio.

Donnarumma je zbog svega nesretan, piše Corriere dello Sport. Baš kad se činilo da će ga Pochettino definitivno ostaviti na golu, jer branio je uzastopne utakmice protiv Clermonta i Lyona, u zadnjoj utakmici protiv Metza opet je na golu bio Kostarikanac.

Euro 2020 - Final - Italy v England

Zašto brani Navas, a ne Donnarumma? Corriere tvrdi kako Pochettino želi balansirati odnose u svlačionici jer je južnoamerički klan Messi, Neymar, Di María, Paredes i Marqinhos čvrsto uz Navasa iako nemaju ništa protiv Donnarumme.

- Odluka o tome tko brani ovisi o karakteristikama. Obojica sjajno brane na utakmicama, pa i svakodnevno na treninzima. Izbor je jako težak, ali dobro je što su obojica spremna i mogu braniti - rekao je Pochettino.

Talijan se definitivno neće miriti s tim da bude rezerva. Štoviše, već se pojavila informacija kako bi ga na ljeto mogao izbaviti Juventus, koji je već bio u pregovorima oko njegova dovođenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica