Obavijesti

Sport

Komentari 50

Metličić: Mi se nismo pojavili na utakmici! Pa pripremaš se i za školsko, a kamoli za Europsko...

Metličić: Mi se nismo pojavili na utakmici! Pa pripremaš se i za školsko, a kamoli za Europsko...

Obrana ne funkcionira, napad još gori. Martinović sam pada, ne znam koja je bila uloga Sliškovića, a na kraju je izbornik uveo mlade valjda da 'poginu' skupa, govorio je Metličić

VIDEO

Ivano Balić slijegao je ramenima nakon katastrofalnog poluvremena Hrvatske protiv Crne Gore u prvoj utakmici drugog kruga Eura u Budimpešti (15-9). Ni drugo nije donijelo ništa bolje vijesti, "kauboji" su teško poraženi 32-26.

 -Znali smo da u obrani treba biti gust, minutu, minutu i pol, možda i dvije jer igraju jako dugo. Iskoči vam jedan kotačić iz obrane i primimo gol. Drugi napad, opet dugo, isto. U napadu nemamo strpljenja i, eto, minus šest - rekao je pomoćnik izbornika za RTL.

Pokretanje videa...

Atmosfera ispred Pick arene u Szegedu 05:57

Na dva time-outa Hrvoje Horvat govorio je igračima da se smire, ali bili smo previše brzopleti. Crnogorci ništa nisu praštali.

- Gledajte, možemo govoriti izbornik ili ja, ali sve je do igrača i njihove glave. Ako znaš da je svaka sljedeća lopta zadnja. Samo se tako može dobiti - objasnio je Balić.

Bivši reprezentativac Pero Metličić u studiju RTL-a nije štedio reprezentaciju.

- Mi nismo došli na utakmicu. Uvjerljivo najgore poluvrijeme na prvenstvu, govor tijela ne postoji. Obrana ne funkcionira, napad još manje. Svaka čast Crnoj Gori, ona je rasla, utakmica je bila egal do 20. minute i osjetili su krv. Kad ti bace dvostruki cepelin, to govori koliko im je samopouzdanje poraslo. Ne funkcioniramo ni u jednoj fazi, puno tehničkih pogrešaka. Martinović pada... Ili smo ih podcijenili, mislili da ćemo lako i nismo ozbiljno shvatili njihove prijetnje - kazao je Pero.

Katastrofa u Budimpešti: Crna Gora pregazila Hrvatsku, na korak smo od ispadanja s Eura!
Katastrofa u Budimpešti: Crna Gora pregazila Hrvatsku, na korak smo od ispadanja s Eura!

- Crnogorci žive utakmicu, dali su cijelog sebe unutra, a mi nismo došli na utakmicu - dobacio je Goran Šprem.

Je li Mirko Alilović trebao dobiti šansu ranije? Ivan Pešić imao je svega četiri obrane u prvom dijelu.

- Teško se oslanjati na golmane. Nismo imali rješenja, nismo imali okomitost na gol i to se prenijelo na obranu. Vujović nam kao krilo zabije dva gola s devet metara - rekao je Drago Vuković.

Zašto je Hrvatska igrala bezidejno?

- Svaka utakmica je priča za sebe i nikad ne znaš što se može dogoditi. Nije ovo školsko prvenstvo, a i tamo se pripremaš. Ali nema laganih protivnika, moramo ući u utakmicu kao favoriti i pokazati Crnoj Gori da nema šanse. A mi smo totalno suprotni bili - dodao je Pero Metličić.

To se nije dogodilo. Iako je Hrvatska pokušavala, čudesni Crnogorci, nakon Slovenije, i protiv nas su napravili novi veliki skalp.

- Ne znam koja je bila uloga Sliškovića na utakmici, praktički nekorišten. Na kraju je gurnuo mlađe unutra i poginuo s njima. Možda izbornik kaže da nije podcijenio Crnogorce, ali po govoru tijela izgledalo je da jesu - rekao je Metličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja