Obavijesti

Sport

Komentari 9

Metličić: Tko god postane novi izbornik, mora sve prodrmati! Šprem: Jako kaskamo za vrhom

Metličić: Tko god postane novi izbornik, mora sve prodrmati! Šprem: Jako kaskamo za vrhom
4

Već na trećem natjecanju završavamo nisko i ispadamo od reprezentacija koje nisu ni u četvrtfinalu i koje čak nisu ni europske. To će uvijek biti neuspjeh. Možda mislimo da smo bolji nego što realno jesmo, rekao je Šprem

VIDEO

Nema to veze sa srećom, devet razlike protiv Egipta nije nesreća nego blackout, rekao je Drago Vuković u studiju RTL-a još se jednom osvrnuvši na neuspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a Goran Šprem je dodao:

Pokretanje videa...

Rukomet 00:57

- Istina, nismo imali sreće. Ali sreću treba isprovocirati. I treba je zaslužiti.

I dok se Hrvoje Horvat već pomirio s otkazom, a u rukometnim krugovima traje potraga za novim izbornikom i samopromocija nekih kandidata, u srijedu slijedi izvještaj koordinatora za muški rukomet Line Červara i HRS-a. Koji je rezultat proglasio neuspjehom.

Croatia vs Belgium

- Ne znam tko je zadovoljan devetim mjestom. Mi smo komentirajući možda bili preagresivni, ali rekli smo što mislimo i što smo vidjeli. Već na trećem natjecanju završavamo na mjestima na kojima ne smijemo. I gubimo, ispadamo od reprezentacija koje nisu u četvrtfinalu niti polufinalu i koje čak nisu ni europske. To će uvijek biti neuspjeh. Možda smo ljestvicu postavili previsoko, možda mislimo da smo bolji nego što realno jesmo. Ali mi imamo kvalitetne igrače. Nismo momčad za medalju, gubiti bez ispaljenog metka, protiv reprezentacija protiv kojim ne smijemo gubiti... - rekao je Šprem, a Petar Metličić je naglasio:

Croatia vs Belgium

- Hrvatska rukometna reprezentacija ozbiljan je posao i normalno da ga svi žele. Tko god dođe, mora prodrmati sve ovo. I nedostaje svima samokritike, od izbornika, do saveza. Nije sramota reći da nije bilo dobro, da smo pogriješili, da može puno bolje i da moramo nešto promijeniti. Moramo pojačati naše lige, bazu igrača te cijeniti trenere, oni su najvažniji.

Nakon što su Danska i Francuska izborile finale, i Metličić i Šprem složili su se:

- To je moderni rukomet, sport općenito: trka i snaga. Naši bi dečki sutra trebali krenuti u teretanu da bi mogli parirati. Mi igramo na hakl, vic, ali sve teže to prolazi. Rukomet je puno brži i sve manje trpi igrače koji ne mogu igrati i obranu i napad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini