Sport

Komentari 7

'Tyson se seksao prije svake borbe. Bio je pun adrenalina, bojao se da će ubiti protivnika'

'Tyson se seksao prije svake borbe. Bio je pun adrenalina, bojao se da će ubiti protivnika'

Tysonov bivši vozač i tjelohranitelj, Rudy Gonzalez, ispričao je kako je Mike imao problema s anksioznošću zbog čega je prije borbi znao biti tjeskoban i nerijetko bi briznuo u plač

Mike Tyson (55) imao bi spolne odnose prije boksačkih mečeva kako bi se opustio. Bio je toliko pun adrenalina da se bojao kako će ubiti protivnike, rekao je njegov bivši tjelohranitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson u borbi veterana

Rudy Gonzalez, koji je bio i Tysonov vozač tijekom 80-ih godina, ispričao je za The Sun da se 'Iron Mike' seksao s nepoznatim nasumičnim ženama neposredno prije ulaska u ring. 

- Jedna od najvećih Mikeovih tajni bila je ta da bi se morao poseksati u svlačionici prije borbe. Morao bi to napraviti kako bi se riješio viška energije tako da sam tjerao cure u kupaonice i svlačionice - rekao je Gonzalez o bivšem svjetskom prvaku teške kategorije pa dodao: 

- Mike bi mi rekao: "Ako se ne poseksam, ubit ću ovog lika odmah". Znao bi ući s njima (ženama) na minutu, odraditi to, lupiti se po vratu i reći: OK, ovaj večeras će ipak živjeti - prisjetio se Gonzalez. 

Boxing: Tyson vs Roy Jones Jr

- Njegov najveći strah bio je da će nekoga ubiti u tom ringu jer je znao da to može učiniti, a seks je bio njegov način da se oslobodi te snage i opusti  - kazao je. 

Čak se govorilo da je Tyson uoči borbi bio u takvom emocionalnom stanju da bi ponekad u svlačionici briznuo u plač.

- Imao je i problem s anksioznošću. Bio bi očajan i tjeskoban zbog čega se osjećao loše jer se bojao da ga ne zatvore ili da završi u starom kvartu ako ovo zezne - rekao je Gonzalez. 

Boxing: Tyson vs Roy Jones Jr

Tyson je odrastao u opasnom dijelu newyorške četvrti Brooklyn 70-ih godina. Otac ga je napustio u vrijeme njegovog rođenja, a majka mu je umrla 1982. godine kada je imao samo 16 godina. 

- Nikad nisam doživio da je moja majka na mene ponosna i sretna zbog nečeg što sam učinio. Nikad nisam imao priliku razgovarati s njom, a to je emocionalno poražavajuće - rekao je Tyson u jednom od intervjua 2012. godine. 

Vladao je kao neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji od 1987. do 1990. Tysona su 1992. godine osudili na šest godina zatvora, ali su ga nakon tri godine pustili na uvjetnu slobodu te se uključio u niz povratničkih borbi prije nego što se umirovio 2005. godine. 

Najčitaniji članci