Sport

Komentari 7

Milan doveo Donnarumminu zamjenu iz prvaka Francuske

Milan doveo Donnarumminu zamjenu iz prvaka Francuske

Maignan (25), koji se kao igrač razvijao kroz PSG-ovu školu, došao je u Lille 2015. te je za taj klub odigrao 180 utakmica. Francuski izbornik Didier Deschamps ga je uvrstio na popis igrača na koje računa na Euru

Talijanski Milan potpisao je ugovor s vratarom francuskog prvaka Lillea Mikeom Maignanom na pet godina, objavio je talijanski klub u četvrtak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Maignan je odigrao svaku minutu u francuskom prvenstvu čuvajući vrata Lillea koji je u utrci za naslov iza sebe ostavio PSG s jednim bodom više. 

- Vratar je potpisao ugovor s Rossonerima do 30. lipnja 2026. i nosit će dres s brojem 16 - navodi se u klupskom priopćenju. 

Maignan će na golu Milana zamijeniti Gianluigija Donnarummu, nakon što je direktor Rossonera Paolo Maldini potvrdio da talijanski reprezentativac odlazi kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor sljedeći mjesec.

Milan je prvenstvo završio na drugom mjestu što mu je osiguralo povratak u Ligu prvaka nakon osam godina.

Maignan (25), koji se kao igrač razvijao kroz PSG-ovu školu, došao je u Lille 2015. te je za taj klub odigrao 180 utakmica.

Jednom je pozvan u francusku reprezentaciju u listopadu 2020., a izbornik Didier Deschamps ga je uvrstio na popis igrača na koje računa na Euru ovo ljeto. 

Najčitaniji članci