Sport

Komentari 17

Milica Dabović je davljena kao u svom spotu protiv nasilja...

Milica Dabović je davljena kao u svom spotu protiv nasilja...

Istina je da je Simon poslije svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim reći javno jer sam i sama prije dva mjeseca sudjelovala u akciji 'Stop nasilju' ne sluteći da će me stići takva sudbina, rekla je Dabović

Vijest o fizičkom napadu na srpsku košarkašicu Milicu Dabović potresla je sportsku javnost na ovim prostorima. Njen bivši dečko Simon Šiklić 'Simon' htio ju je zadaviti zbog srpske starlete Soraje.

- Istina je da je Simon poslije svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim reći javno jer sam i sama prije dva mjeseca sudjelovala u akciji Kurira 'Stop nasilju' ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, trenutno je sve na državnim organima! Hoću samo reći da nitko ne treba trpjeti nasilje - rekla je košarkašica za Kurir.

Kako je ta akcija izgledala, pogledajte ovdje.

Podsjećamo, prava drama se odvijala jučer oko 14 sati u stanu srpske reprezentativne košarkašice. Ona je prijavila policiji da ju je dečko, inače hrvatski državljanin Simon Šiklić zvan Simon, rukama stezao u predjelu vrata nanijevši joj lakše fizičke ozljede i ogrebotine na desnoj ruci.

Incident su navodno izazvale fotografije koje su se pojavile u javnosti, a na njima je Simon zajedno sa starletom Sorajom. Košarkašica je poslije toga rekla srpskim medijima kako nije znala da je on izašao sa Sorajom i da joj se uopće nije javio.

Najčitaniji članci