Obavijesti

Sport

Komentari 34

Milijunaš iz druge lige: Lecjaks može 'ubrati' 6,5 milijuna kuna

Milijunaš iz druge lige: Lecjaks može 'ubrati' 6,5 milijuna kuna
1

Budući da Jan Lecjaks ima još dvije godine ugovora to bi značilo da bez problema može igrati u drugoj momčadi i pritom inkasirati 900 tisuća eura ukoliko ne pronađe novi angažman do 2020. godine

VIDEO

Bjeličinom odlukom Jan Lecjaks (28) postao je igrač druge momčadi Dinama.

Dogodilo se to dan nakon šokantnog kiksa 'modrih' protiv Rudeša (1-1) na Maksimiru gdje su prvaci bod izvukli tek dvije minute prije kraja.

Bila je to utakmica u kojoj je Dinamov trener Nenad Bjelica stavio svih 11 novih igrača u odnosu na utakmicu protiv Hapoela u Ligi prvaka, što zbog odmaranja pojedinaca za nove izazove, što zbog testiranja mogućnosti igrača koji su do tada bili u drugom planu.

Jedan od njih bio je i Čeh koji godišnje u Dinamu prima 450 tisuća eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odšteta za njega bila je milijun i pol eura i sad je Jan debelo najskuplji i najplaćeniji igrač druge lige.

Budući da češki internacionalac ima još dvije godine ugovora to bi značilo da bez problema može igrati u drugoj momčadi i pritom inkasirati 900 tisuća eura.

Bjelica ga je degradiranjem uputio prema transfer listi, no za Lecjaksa zainteresiranih, vjerovali ili ne, nema.

Njegova je igra toliko razljutila Bjelicu da ga je ovaj morao definitivno precrtati. Uistinu, lijevi bek nije pokazao baš ništa otkako je došao u Dinamo.

Sve su to blijeda izdanja nalik onome protiv Rudeša pa kad bi i nesretni Čeh napravio koji dobar potez, sve bi upropastio očajnim centaršutom. A prema iza - propuh.

Tako je Lecjaks postao prva žrtva pospremanja u Dinamu nakon što je i sam Bjelica najavio da će do kraja kolovoza odlučiti tko treba ostati u klubu, a tko ne.

'Modrima' pak ostaje nadanje da će netko nešto vidjeti u Čehu te ga odvesti iz Maksimira već ovoga ljeta... Osim ako se Lecjaks ne 'zainati' pa odluči igrati u Drugoj ligi dvije godine za nekih 6,5 milijuna kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu