Sport

Komentari 4

Miloševa zadnja fotografija: 'A još sinoć slao nam je poruke...'

Miloševa zadnja fotografija: 'A još sinoć slao nam je poruke...'

Iz Niša su stigle tragične vijesti o futsal reprezentativcu Srbije Milošu Đorđeviću (31) koji je iznenada preminuo u snu. Klub je objavio njegovu posljednju fotografiju

U 32. godini života u snu je preminuo futsal reprezentativac Srbije Miloš Đorđević koji je iza sebe ostavio dvije maloljetne kćerkice i suprugu.

Đorđević je rođen 23. travnja 1989. godine, a osnovnu i srednju školu završio je u Nišu. Futsal karijeru započeo je u Ekonomistu iz Niša, te je nosio dresove klubova Kopernikus Vidri, Vinter sporta i Kalče, a igrao je i za reprezentaciju Srbije. 

Tragičnu vijest potvrdili su predsjednik kluba Kalče Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

- Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije dogodilo. On je sportaš, završio je Kineziološki fakultet, obiteljski čovjek, naš najbolji igrač... Ovo nas je raznijelo, zaista... Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje - rekao je Miladinović, prenosi Telegraf.

Prije smrti, Đorđević je bio na treningu Kalče i pripremao se za utakmicu protiv Vinter Sporta, ali po ničemu se nije dalo naslutiti da mu nije dobro.

- Nakon treninga je bio dobro, slao je neke poruke... Tijekom noći je iznenada umro. Ne bih nagađao koji je uzrok smrti, to će se naknadno utvrditi. U svakom slučaju, ovo je strašan događaj - rekao Miladinović.

Utakmica s Vinter Sportom, koja se trebala odigrati u subotu, odgođena je, a ovo je Miloševa posljednja fotografija:

- Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih - rekao je Miladinović.

Najčitaniji članci