Obavijesti

Sport

Komentari 97

Katastrofa mini Vatrenih! Turci nas razbili, ispali smo s Eura...

Katastrofa mini Vatrenih! Turci nas razbili, ispali smo s Eura...
4

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina izgubila je od Turske 1-4 i tako izgubila šanse za četvrtfinale Europskog prvenstva. Ostala nam je tek utakmica protiv Španjolske u utorak

VIDEO

Šanse Hrvatske da izbori četvrtfinale Europskog nogometnog prvenstva do 17 godina rasplinule su se nakon samo dva kola. Nakon poraza od Italije, danas je od mini Vatrenih bila bolja i Turska. Mladi Turci pobijedili su Hrvatsku na Rujevici 4-1, a kako je Španjolska pobijedila Italiju 3-1, izgubili smo svaku šansu za nastavak natjecanja.

- Moramo pokazati nadu za budućnost. Razvoj ovih igrača ostaje na prvom mjestu, treba izvući pouke i dati im podražaj koji će ih odvesti na višu razinu. Ostaje žal, uložili smo mnogo truda, ali napravili smo i dobre stvari, odradili dobre pripreme, a svi naši suparnici su snažne momčadi koje su sigurno među osam najboljih u Europi - rekao je nakon utakmice izbornik Bašić.

Turska je u utakmici s Hrvatskom pokazala zašto slovi za jednog od pritajenih favorita ovog natjecanja. Najprije su u prvoj utakmici namučili Španjolsku i izgubili 3-2 nakon što su vodili 2-0, a onda danas u 80 minuta s Hrvatskom otkrili kakve sjajne igrače imaju u ovoj generaciji.

Dominirao je kapetan Recep Gül koji je najprije fantastično provozao lijevu stranu hrvatske obrane, a onda lijepo ubacio za Karaahmeta koji glavom zabija za 1-0 Turske. Bio je to prvi udarac Turske u okvir gola na utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No tko zna što bi bilo da hrvatski nogometaši u dvije izgledne prilike prije gola Turske nisu bili sebični. Najprije je Šego imao samog Krekovića, ali se odlučio sam pucati, a onda je i Kreković uzvratio za uslugu. Umjesto da doda slobodnim suigračima lijevo ili desno, on puca, a golman Turske lakoćom brani.

Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednosti Turske, ali je već nakon devet minuta igre bilo 2-0. Asistent kod prvog gola i najbolji igrač Turske, Gül, zabija poslije solo akcije Babacana čiji se udarac od stative odbija ravno pred turskog kapetana kojem nije bilo teško zabiti u prazan gol.

U tom trenutku jasno je bilo da Hrvatska mora ići na sve ili ništa. Takav pristup isplatio se u 67. minuti kada Marin zabija na lijepu asistenciju Šege. Činilo se u tom trenutku da se mali Vatreni mogu vratiti u igru, no samo dvije minute kasnije novi šok. Turska ima korner, stoper Kabak najviši je pred našim golom i već je 3-1.

I opet je Hrvatska pritisnula, jurnula u napad, no bez značajnijih prilika. Potpunu katastrofu Hrvatske zaključio je Akgün. Ponovno je naša lijeva strana obrane loše reagirala i krivac je za tri od četiri gola Turske. Akgün je pucao, lopta se odbila od Radića i odlazi pod prečku Kotarskog.

Utakmica protiv Španjolske je na rasporedu u utorak u podne.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova