Sport

Komentari 61

Miočić pozvao sve na pomoć, Zubac: Znate, Hrvati su ponosni ljudi, a ja ih ovdje predstavljam

Miočić pozvao sve na pomoć, Zubac: Znate, Hrvati su ponosni ljudi, a ja ih ovdje predstavljam

Iako je daleko od Hrvatske, Stipe je uvijek ponosno isticao da je američki borac hrvatskih korijena te isticao svoju hrvatsku krv. Pogodila ga je vijest o potresu i pozvao je sve na pomoć

Možda ste čuli da je Hrvatsku pogodio razoran potres u kojemu je život izgubila i djevojčica te je uzrokovao brojnu štetu. Veliko hvala svima koji žele pomoći, napisao je Stipe Miočić na Instagramu i pozvao na pomoć sve dobre ljude velikog srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je daleko od Hrvatske, Stipe je uvijek ponosno isticao da je američki borac hrvatskih korijena te isticao svoju hrvatsku krv. Nakon što je prije više od četiri mjeseca obranio teškašku titulu potvrdivši se kao najveći, ekskluzivno za 24sata najavio je da će uskoro doći u domovinu svog oca.

- U Hrvatsku planiram doći čim se ova situacija s globalnom pandemijom korona virusa smiri. I kći Meelah Claire i supruga Ryan Marie jedva čekaju da otputujemo u Hrvatsku malo na odmor i druženje. I, naravno, da vidim oca - rekao nam je Stipe prije nekoliko mjeseci.

- Naravno da mi  znači i da je jako bitno imati podršku iz Hrvatske. Za sve te divne ljude koji prate moj rad i vesele se mojim sportskim uspjesima imam samo dvije riječi: ‘Hvala vam!’. Razumijem hrvatski jezik, ali još učim kako bih ga znao još i bolje.

NBA: Los Angeles Clippers at Denver Nuggets

Iz SAD-a se javio i Ivica Zubac nakon što je s 12 koševa sudjelovao u pobjedi Clippersa nad Minnesotom 124-101. Prvo pitanje američkih novinara bio je upravo potres u Hrvatskoj.

- Osjećam se kao da predstavljam cijelu zemlju jer dolazim iz malog mjesta. Hrvati su vrlo ponosan narod. Teško je ondje, grad koji je pogođen (Petrinja) jer bio pogođen i srušen i u ratu i mjesto je bilo u lošem stanju, s mnogo starih zgrada i kuća - rekao je Zubac nakon utakmice.

Najčitaniji članci