Obavijesti

Sport

Komentari 117

Miočić se oglasio nakon poraza: Hrvati, oprostite, iznevjerio sam vas. Odstupio sam od plana

Miočić se oglasio nakon poraza: Hrvati, oprostite, iznevjerio sam vas. Odstupio sam od plana

Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek bole neko vrijeme, ali to je dio ovog posla. Ne možete ih sve pobijediti, napisao je Stipe Miočić...

VIDEO

Stipe Miočić (38) je u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu izgubio od Francisa Ngannoua i ostao bez pojasa u teškoj kategoriji, a odmah nakon meča hitno je prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici morali napraviti CT mozga nakon teškog nokauta kojeg je pretrpio.

Pokretanje videa...

Stipe Miočić pomaže Petrinji 00:47

Stipe je propustio press konferenciju, ali zato se svojim fanovima obratio na društvenim mrežama dan nakon poraza. Ono što je najvažnije, nokaut nije ostavio na njemu ozbiljnije posljedice, a prvo se želi odmoriti pa onda razmisliti što i kako dalje.

- Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da taj pad nije bio moj najgraciozniji pad, ali bio sam u nesvijesti, pa se događa ha-ha. Mojim obiteljskim prijateljima i obožavateljima, posebno u Hrvatskoj i Clevelandu. Volim vas i žao mi je. Mrzim vas iznevjeriti. Mom timu, hvala. Znam da svaki gubitak osjećate jednako kao i ja - napisao je Stipe na početku objave.

MMA: UFC 260

Miočić je prvi put pojas osvojio 2016. godine kada je pobijedio Werduma, a branio ga je čak triput. Izgubio ga je od Cormiera 2018. godine, ali onda je potom prvo vratio pojas pa ga u kolovozu prošle godine obranio. Prema mnogima je najbolji teškaš u povijesti UFC-a i već je pokazao veličinu, no ovaj put protiv Ngannoua nije imao šanse.

- Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Gubici nisu zabavni, uvijek bole neko vrijeme, ali to je dio ovog posla. Ne možete ih sve pobijediti, a važno je shvatiti da je poraz dio sporta (i života) kao i pobjeda. Nemojte nikada zaboraviti da će vas Bog uvijek smjestiti tamo gdje biste trebali biti u tom trenutku. Ne možete se zadržati na onome što ste trebali učiniti bolje, ali na tome možete naučiti i poboljšati se i sljedeći se put vratiti još spremniji - rekao je Miočić.

MMA: UFC 260

Kamerunac ga je nokautirao u drugoj rundi, a Stipe je priznao da je odstupio od plana i da je to jedan od razloga zašto ga je Ngannou uspio završiti.

- Nažalost, odstupio sam od plana. Osjećao sam se sjajno kad sam ušao u drugu rundu, vidio sam da počinje ići po planu. Postajao je sve umorniji, a ja sam ga pokušao napasti. Nisam imao dobro držanje, on je vidio da se otvaram i učinio je ono što bi napravio bilo koji veliki borac. To je moja pogreška koju prihvaćam, neće se ponoviti. Na kraju, želio bih čestitati Ngannou i njegovom timu na velikoj pobjedi. Subota navečer bila je tvoja noć, uživaj u pobjedi! Za sada ću uživati ​​u propuštenom vremenu, provesti neko vrijeme sa svojom obitelji i dočekati našeg sina ovog ljeta. Bog vas blagoslovio - završio je Miočić.

Nije htio otkriti što će biti s njegovom karijerom, no šef UFC-a Dana White spomenuo je mogućnost umirovljenja. Stipi je 38 godina, jasno je da nije u cvijetu mladosti i nema se više kome dokazivati, ali u njemu itekako još ima dinamita. Samo je pitanje hoće li mu Dana White dati novu priliku za naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti