Obavijesti

Sport

Komentari 19

Miočić: Sljedeća borba mi je za titulu bez obzira koliko čekao

Miočić: Sljedeća borba mi je za titulu bez obzira koliko čekao
1

Posljednja tri borca s kojima sam se sastao su bili u top 5, a Overeem ima poraze od tri koji su rangirani ispod njega. Neka se strpi, sad je moj red, kaže Miočić

VIDEO

Stipe Miočić napokon dobiva svu medijsku pažnju koja mu je do sada bila potrebna. Tako je u jednom danu odradio dva telefonska intervjua, piše Fight Site.

Američki MMA borac hrvatskih korijena pobijedio je bjelorusku legendu MMA borbe Andreija Arlovskog u prvoj rundi nokautom, a sljedeća borba bit će mu ona za naslov. Čeka pobjednika iz meča Werdum-Velasquez.

- Želim borbu za naslov i nije bitno kad to bilo. Spreman sam sjediti i čekati koliko god treba. Želim ono što sam zaslužio i što mi pripada. Što se tiče odlaska do Whitea, bio sam strašno uzbuđen i pun emocija. Nabrijan sam bio još od same borbe i jednostavno me ponijelo - rekao je Miočić pa se okrenuo prognozi borbe između bivšeg i sadašnjeg prvaka teške kategorije UFC-a:

- Jako sam loš u predviđanjima, ali ono što je sigurno je kako su obojica opasni. Cain bi sigurno trebao biti bolji nego prošlu borbu budući da je u njoj nastupio nakon duge pauze. Ali isto tako će i Werdum biti još bolji zbog iskustva iz prethodne borbe. Borbu će odlučiti bolja taktika.

Stipe vjeruje kako je napad na naslov njegov, a ne Alistaira Overeema, koji mu je glavni protukandidat. Iako nije popularan kao on, uvjeren je da borbu za naslov zaslužuje više od Nizozemca.

- Uvjeren sam da zaslužujem više od njega. Overeem je sjajan borac, koji iza sebe ima dobar niz, ali ja imam puno bolje rezultate od njega. Posljednja tri borca s kojima sam se sastao su bili u top 5, a on ima poraze od tri borca koji su rangirani ispod njega. Neka se strpi, sad je moj red - zaključio je Miočić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana