Obavijesti

Sport

Komentari 58

Cro Cop: Da sam izgubio, više nikad se ne bih borio u UFC-u

Cro Cop: Da sam izgubio, više nikad se ne bih borio u UFC-u
4

Taj poraz od Gonzage me najviše "žuljao" u karijeri. Jednostavno sam mu morao vratiti. Prve dvije runde nismo ni brojali bodove. Znao sam da će pasti, kaže Mirko

VIDEO

Mirko Filipović u razgovoru za Fightsite otkrio je kako se osjećao u svom trećem povratku u UFC, pričao je o borbi protiv Gabrijela Gonzage i priznao da je ponovno u kavez ušao ozlijeđen. Cro Cop je zadivio borilački svijet pobjedom protiv Brazilca u Krakowu. Gonzaga je dominirao dvije runde, a onda Mirko sve laktom preokrenuo.

- Uh, taj poraz od Gonzage me najviše "žuljao" u karijeri. Jednostavno sam mu morao vratiti. Trenirao sam s velikom motivacijom, bio sam spreman i za pet rundi, a taktiku smo odradili savršeno - rekao je Mirko za Fightsite.

Za borbu protiv Gonzage trenirao je sa Stipom Miočićem.

- Pozvao sam ga i on se odazvao. Hvala mu na tome. Prvi put sam trenirao s vrhunskim MMA borcem. Prema sparinzima s njim vidio sam da sam spreman. Treninzi sa Stipom bili su pun pogodak - dodao je Mirko.

"Nisam htio pričati da sam ozlijeđen"

Mirko je 2011. godine izgubio od Roya Nelsona u UFC-u. Tada je u borbu ušao s neugodnom ozljedom. Imao je rupturu bicepsa, ali to je otkrio tek nakon borbe. Nešto slično dogodilo mu se i prije Gonzage.

- Nisam to htio spominjati, ali na treningu sam ozlijedio rame. Opet ruptura mišića. Bojao sam se da ne pukne do kraja. Srećom, nije. Sad slijedi odmor i rekuperacija. Napunit ću baterije, a veselim se što ću valjda prvi put u životu s obitelji provesti cijeli šesti i sedmi mjesec. Spreman sam za 10. mjesec i novi meč - dodao je Hrvat.

Cijela karijera na kocki

Bio sam spreman i vjerovao sam u sebe. Stipe Drviš je napravio sjajnu taktiku, dogovorili smo se da uopće nećemo gledati prve dvije runde. Bodove nismo ni brojali. Stipe mi je 50 puta u dva dana ponovio da se ne zaletavam. Ovo nije bilo samo pitanje pobjede ili poraza, cijela karijera bila je na kocki, rekao je Mirko i dodao: 

- Da sam izgubio, ostao bih "popišan". Sigurno se nikad više ne bih borio u UFC-u...

Gonzagi suspenzija šest mjeseci, Cro Copu 45 dana

Liječnička komisija odredila je šest mjeseci pauze Gabrijelu Gonzagi nakon poraza od Mirka. Brazilac je nakon borbe morao u bolnicu, a tamo su mu dijagnosticirali potres mozga. Gonzaga će moći i ranije u kavez, ako CT glave pokaže da je spreman. 

Youtube

Mirko Filipović je dobio 45 dana zabrane nastupa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao