Obavijesti

Sport

Komentari 22

Orsat Zovko raskinuo suradnju s Cro Copom nakon tri godine

Orsat Zovko raskinuo suradnju s Cro Copom nakon tri godine
4

Orsat Zovko više nije menadžer Mirka Filipovića. Dvojac se razišao nakon povratka iz Japana gdje je Cro Cop pobijedio Ishija tehničkim nokautom i osvojio IGF pojas

VIDEO

Nisam mogao prihvatiti Mirkov novi poslovni prijedlog. Bilo mi je zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima njegovog tima, objasnio je Orsat Zovko, sad već bivši menadžer Mirka Filipovića.

Cro Cop i Zovko raskinuli su suradnju nakon meča protiv Satoshija Ishija. Mirko je slavio tehničkim nokautom i osvojio IGF pojas. Po povratu iz Japana Orsat Zovko poslao je medijima priopćenje o raskidu suradnje s Mirkom.

Iz priopćenja se ne može točno iščitati razlog u razilaženju ovog dvojca, već samo stoji kako je Mirkov "novi predloženi poslovni model suradnje Zovku bio neprihvatljiv". Priopćenje vam donosimo u cijelosti.

Priopćenje Orsata Zovka:

Poštovani mediji, poslovni partneri i prijatelji borilačkog sporta, ovim putem bih Vas želio obavijestiti da od ponedjeljka, 25. kolovoza više nisam menadžer Mirka "Cro Cop" Filipovića. Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji je nakon dvoboja protiv Satoshija Ishiija u Japanu iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona u protekle tri godine, koliko je trajala, bila više nego uspješna.

Cro Copova karijera je ponovno krenula uzlaznom putanjom nakon povratka kickboxingu i Cro Cop Final Fighta u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel. Povratak u kickboxing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kickboxing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata.

Srdačno, Orsat Zovko

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem