Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Miroslav Ćiro Blažević: Ja kao Tito? O moj Bože!

Karizmatični Miroslav Ćiro Blažević polaskao je Sanaderu, Dodiku i Bandiću, ismijao Jergovića te upozorio Kajina zbog zabrane Thompsona

24sata
Foto: 24sata
6 komentara

Beogradski dnevnik Sport objavio je veliki naslov: “Ćiro kao Tito”, na što je Blažević, premda očito polaskan, uzdahnuo:
- Ako mi to odozgo vidi majka, okrenut će se u grobu.
Blaževića je povrijedila nedavna tvrdnja pisca Miljenka Jergovića da je ulizica pa ga je u “Nedjeljom u dva” kod Stankovića ismijao:
- Pogledaj, Aleks, Jergovićeve fotografije u intervjuu sa Sanaderom. Gleda ga kao što mladi dečko u pubertetu gleda djevojku u koju je zaljubljen. To ti je dodvoravanje, a ne ja.
Blažević je objasnio kako u BiH ide jer ga je tamo, kao čovjeka pomiritelja, poslao Milan Bandić. Bosanske je narode Ćiro opisao kao “malo zavađene”.
Na pitanje koliko je u postocima Hrvat, a koliko Bosanac, Ćiro je izbjegavao odgovoriti, no na inzistiranje voditelja na kraju je zagrmio: “Ja sam bosanski Hrvat”. Opet se zakleo na Tuđmana, a detaljnija pitanja o njemu ocijenio je “krajnje zajebatima”. Upozorio je, međutim, Damira Kajina da je zabranom Thompsona u Umagu i Istri prevršio svaku mjeru.
Blažević je Ivu Sanadera ocijenio velikim političarem u teškim vremenima, Milorad Dodik mu se, kao “svjetska manga”, jako dopada, a Damir Kajin je, po njemu, “teški kvarnjak”.

Naši partneri pišu
Message