Obavijesti

Sport

Komentari 6

Miroslav Ćiro Blažević: Ja kao Tito? O moj Bože!

Miroslav Ćiro Blažević: Ja kao Tito? O moj Bože!
1

Karizmatični Miroslav Ćiro Blažević polaskao je Sanaderu, Dodiku i Bandiću, ismijao Jergovića te upozorio Kajina zbog zabrane Thompsona

VIDEO

Beogradski dnevnik Sport objavio je veliki naslov: “Ćiro kao Tito”, na što je Blažević, premda očito polaskan, uzdahnuo:
- Ako mi to odozgo vidi majka, okrenut će se u grobu.
Blaževića je povrijedila nedavna tvrdnja pisca Miljenka Jergovića da je ulizica pa ga je u “Nedjeljom u dva” kod Stankovića ismijao:
- Pogledaj, Aleks, Jergovićeve fotografije u intervjuu sa Sanaderom. Gleda ga kao što mladi dečko u pubertetu gleda djevojku u koju je zaljubljen. To ti je dodvoravanje, a ne ja.
Blažević je objasnio kako u BiH ide jer ga je tamo, kao čovjeka pomiritelja, poslao Milan Bandić. Bosanske je narode Ćiro opisao kao “malo zavađene”.
Na pitanje koliko je u postocima Hrvat, a koliko Bosanac, Ćiro je izbjegavao odgovoriti, no na inzistiranje voditelja na kraju je zagrmio: “Ja sam bosanski Hrvat”. Opet se zakleo na Tuđmana, a detaljnija pitanja o njemu ocijenio je “krajnje zajebatima”. Upozorio je, međutim, Damira Kajina da je zabranom Thompsona u Umagu i Istri prevršio svaku mjeru.
Blažević je Ivu Sanadera ocijenio velikim političarem u teškim vremenima, Milorad Dodik mu se, kao “svjetska manga”, jako dopada, a Damir Kajin je, po njemu, “teški kvarnjak”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...