Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Mišković struci: Ohladite se tri dana, a onda ćemo razgovarati

Predsjednik je svima u klubu dao dva-tri dana da se ohlade, a u srijedu će sjesti pred njega pa objasniti svoje stavove. Rožman je već najavio da će se 'povući neki potezi, ali: ne vezano uz trenerov status'

Foto: Goran Kovačić, Vjeran Žganec Rogulja, Nel Pavletić
57 komentara

Rujevica dan nakon pet komada primljenih od Dinama. Kao i vrijeme u Rijeci... Kišna, siva i tmurna.

Kapetan Alexander Gorgon (31) se neposredno nakon utakmice ispričao navijačima zbog nedopustivog raspada sustava momčadi koju predvodi:

- Odigrao sam jako puno utakmica u životu, ali ovako nešto mi se još nije dogodilo. Bilo je nediscipline u defenzivi, samo smo prvih 10 minuta igrali kako treba, a onda se: raspali. Nedopustivo!

Glavni trener Simon Rožman (36) je na press-konferenciji poslije teškog i sramotnog poraza servirao konstataciju pa najavu:

- Ima igrača kod kojih nema zalaganja. Povući ćemo neke poteze u idućim danima. Ne, ne govorim o mojem statusu.

Sportski direktor Srećko Juričić (63) odabrao je Rožmana kao nasljednika Igora Bišćana (41), a u eter Radio Rijeke pustio je ovu procjenu:

- Mjesec i pol dana nije neko razdoblje za ostavljanje trenerskog traga, ali ako pričamo o moguće preotvorenom gardu s kojim se išlo na Dinamo onda je stvar u treneru koji mora dovesti ekipu u situaciju da se može suprotstaviti svakome. Ne mislim da igrači miniraju Rožmana. Da, moguće je i da angažiramo psihologa premda su danas i sami treneri ionako velikim dijelom zapravo: psiholozi.

Najjače, naravno, zvoni trenerova najava 'nekih poteza u idućim danima'. Kakvih poteza? Na taj odgovor navijači će morati još malo pričekati, do srijede ili četvrtka.

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige KOMENTAR Dinamo se narugao apsurdnom riječkom planu o 'nadigravanju'

Jer Damir Mišković (54) svima u klubu dao je 2-3 dana da se ohlade, oporave od pet pljuski koje su dobili od Dinama... Da u miru i bez one navale emocija neposredno nakon utakmice dobro razmisle pa će u srijedu sjesti nasuprot predsjedniku i dobiti šansu objasniti kakav stav imaju, na čemu ga temelje i misle li da nešto treba mijenjati, kadrovski ili u bilo kojem drugom smislu.

Dakle, u srijedu je sastanak u klubu, a onda odluka o tome hoće li biti kakvih sankcija i(li) promjena koje je Rožman najavio i prije nego su se ugasili reflektori na Rujevici, a majstor Petković & com. krenuli natrag u Zagreb.

Radikalne kadrovske promjene ne moraju biti nužne, ali stvari treba prodrmati jer: trener koji je znao pobijediti Dinamo više ne stanuje u Opatiji.

A tu je, novu situaciju, nakon Rijeka-Dinamo 0-5 najbolje, u svom sarkastičnom stilu prokomentirao nekad sjajni veznjak, a danas TV komentator Joško Jeličić (48):

- Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom. Važno da se Armada vratila...

Naši partneri pišu
Message