Sport

Komentari 125

Mišo odjenuo Lukinu desetku, digao ruke i raspametio Poljud

Mišo odjenuo Lukinu desetku, digao ruke i raspametio Poljud

Legenda hrvatske glazbe iz svečane je lože pozdravila navijače koji su napunili Poljud. Sa zvučnika je zatreštala njegova "Poljubi zemlju" dok su reprezentativci izlazili na zagrijavanje

Poljubi zemlju po kojoj hodaš, zaorilo se Poljudom, a u svečanoj loži digao se Mišo Kovač, podigao ruke i dodatno podgrijao ionako vatrenu atmosferu na rasprodanom Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Korteo u Splitu

Legenda hrvatske glazbe na najvažnijoj utakmici ovih kvalifikacija protiv Rusije, okršaju koji odlučuje o izravnom putniku na Svjetsko prvenstvo.

Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije

Njegova pjesma "Poljubi zemlju" i ranije je bila hit na utakmicama u Splitu, a organizatori su ovaj put predvidjeli da Mišo osobno dođe na Poljud i pozdravi stadion dok su se "vatreni" zagrijavali. Nosio je Modrićevu desetku.

Mišo, Mišo, uzvikivala je publika, a onda nakratko prekinula jer su iz svlačionice na poljudski travnjak izašli Rusi.

Kovača je na stadion dovezao Tomislav Madžar, savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, i fotografiju podijelio na Instagramu. A na zadnjem sjedalu, uz dvije gospođe, sjedio je i - pas.

POGLEDAJTE NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Najčitaniji članci