Obavijesti

Sport

Komentari 26

Mlada repka: Ante Rebić nije kao Bokšić, već kao Ivica Olić

Mlada repka: Ante Rebić  nije kao Bokšić, već kao Ivica Olić
1

Neka Split drži cijenu za Antu Rebića i čeka pravu ponudu, a Marko Pjaca će napraviti sjajan transfer, samo ako promijeni ulogu, smatra agent Marko Naletilić

VIDEO

Hrvatska ima odlične mlade igrače. Rebić me podsjeća na Olića, Livaja će biti jako dobar prvoligaški igrač u Serie A, a Pjacu čeka velika budućnost, kaže najugledniji hrvatski menadžer Marko Naletilić.

Hrvatsku U-20 reprezentaciju, uoči prvenstva mnogi su vidjeli kao velikog favorita za zlato. No nedolazak Kovačića, Radoševića, Jedvaja i Halilovića “izbacili” su nas iz tog kruga. No napadački tandem Rebić - Livaja mnogi uspoređuju s Bokšićem i Olićem.

- Rebić je odličan igrač, no nije, barem po meni, kao Bokšić. Više kao Olić. Ne treba žuriti s transferom, ostankom u Splitu mogao bi samo profitirati. Dolaskom Mate Bilića braniči u ostalim hrvatskim klubovima neće se više morati koncentrirati samo na Rebića pa bi mogao zabiti puno golova, približiti se reprezentaciji, a potom napraviti transfer koji svi priželjkuju. Lani je zabio 10 golova, zašto ove sezone ne bi 15? Gledajte, odličan je igrač, no mislite da 10 golova u HNL-u nekoga može impresionirati? Bitno je samo da Split drži cijenu, da odbije niže ponude i čeka pravu - kaže Naletilić. Uz Rebića, najpoželjniji hrvatski igrač na prvenstvu je 18-godišnji Marko Pjaca.

- Izvrstan je. No da bi bio još bolji, mora promijeniti ulogu. Po mojem mišljenju, ne bi smio igrati na lijevom ili desnom boku, nego kao ofenzivni igrač iza napadača! Ima sve predispozicije biti sjajan. Uvjeren sam da će napraviti odličan transfer - kaže Naletilić.

Hrvatski Balotelli, kako zbog frizure i silnih tetovaža, tepaju Marku Livaji, također je na meti mnogih menadžera.

- On će biti dobar prvoligaški igrač. Hoće li igrati u nekom većem klubu, to mi je sad teško reći. Sjetite se samo Davora Vugrinca dok je igrao u Lecceu. Da Vuga danas igra u ovakvoj talijanskoj prvoj ligi, bio bi zvijezda! Ili Gorana Vlaovića. Oni su zabijali kako su htjeli. Rebić i Livaja su dobri, ali realno, danas u hrvatskoj ligi nemate napadača kao što su bili Vugrinec i Vlaović u najboljim godinama - zaključio je Naletilić.

Hrvatska danas igra susret 3. kola protiv Novog Zelanda (17 sati). 

Marko Pjaca (Lokomotiva)

S tek navršenih 18 godina Pjaca je na meti mnogih klubova. U HNL-u je zabio dva gola, a vrijedi puno više od 100.000 eura, koliko procjenjuje Transfermarkt.

Ante Rebić (Split)

Zdravko Mamić nudio je dva, no čelnici Splita ne žele ga pustiti ispod pet milijuna eura. Velika zvijezda, mnogi ga uspoređuju s Ivicom Olićem i Alenom Bokšićem.

Marko Livaja (Atalanta)

Ove sezone zabio je osam golova, od čega četiri, kao igrač Intera, u Europskoj ligi. Prema Transfermarktu, s tri milijuna eura je najvredniji hrvatski igrač na SP-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled