Obavijesti

Sport

Komentari 15

Modrić i Real protiv Liverpoola u spektaklu LP: Evo gdje gledati

Modrić i Real protiv Liverpoola u spektaklu LP: Evo gdje gledati
4

Hrvatskom 'maestru' Luki Modriću ovo će biti peto finale Lige prvaka, a Real kao apsolutni rekorder i najuspješniji klub u povijesti u ovom natjecanju pobjedom bi 14. put postao prvak Europe

VIDEO

Večeras od 21 sat očekuje nas prava poslastica - finale Lige prvaka. Liverpool i Real Madrid će u borbi za klempavi trofej snage odmjeriti na velebnom Stade de Franceu u Parizu. 

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Liverpool je finale izborio s dvije pobjede protiv Villarreala. Na Anfieldu je slavio s 2-0, a u uzvratu s 3-2. Engleskom prvoligašu ovo je deseto finale u najelitnijem europskom natjecanju, dok će 'kraljevski' klub čak 17. put igrati finale LP. 

Real je apsolutni rekorder i najuspješniji klub u povijesti u ovom natjecanju te bi pobjedom po 14. put postao prvak Europe, a Liverpool sedmi put. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić s Realom je slavio četiri puta (2014., 2016., 2017., 2018.), a Dejan Lovren s Liverpoolom 2019. godine. 

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City

Modrić igra za Real Madrid od 2012. godine, a Ligu prvaka je osvojio 2014., 2016., 2017. i 2018. godine.

- U finalu nema favorita. Liverpool je sjajna momčad, imali su odličnu sezonu. Mi smo pobijedili nekoliko velikih momčadi, PSG, Chelsea i City i sve te momčadi bile su favoriti protiv nas pa nas nisu prošli - rekao je Modrić pa dodao: 

-  Osjećam se jako dobro, pun sam želje. Impresivno je biti peti put u finalu Lige prvaka. 
Ova dva velika europska kluba do sada su se na međunarodnoj pozornici sastajala osam puta, od kojih je Real slavio četiri puta, Liverpool tri  te su jednom remizirali. 

Ove dvije momčadi snage su odmjerile u četvrtfinalu Lige prvaka prošle sezone kada je Real slavio s 3-1, a uzvrat na Anfieldu završio je bez golova. 

REAL MADRID v RCD ESPANYOL. LA LIGA 2021/2022. ROUND 34.

Trener 'kraljevskog' kluba Carlo Ancelotti ovo će biti peto finale Lige prvaka, a u slučaju da osvoji četvrtu titulu prvaka prestigao bi Zinedine Zidanea i Boba Paisleyja koji su tri puta osvajali Ligu prvaka. 

Jürgen Klopp na klupi Liverpoola je od 2015. godine, a jedinu titulu osvojio je 2019. Ovo će mu biti četvrto finale LP nakon 2013. kada je vodio Borussiju Dortmund te 2018. i 2019. Liverpool. 

Prijenos finalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida možete pratiti na kanalima HRT2 i Arena1 s početkom u 21 sat.

Premier League 21/22 Package

 

Champions League - Semi Final - First Leg - Liverpool v Villarreal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku