Sport

Komentari 21

Modrić i realovci četiri sata čekali u avionu zbog snježne oluje: Držali su nas kao zamorce

Modrić i realovci četiri sata čekali u avionu zbog snježne oluje: Držali su nas kao zamorce

Uoči susreta 18. kola La Lige protiv Osasune, Realovci su proživljavali pravu dramu čekajući polijetanje zrakoplova za Pamplonu. Naime, Madrid je poharala snježna oluja zbog koje je let kasnio četiri sata

Nogometaši Real Madrida jučer su duže od tri sada bili u avionu na aerodromu u Madridu zbog snježne oluje koja je poharala to područje.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Kraljevski klub je zbog vremenski neprilika odlučio ranije otputovati u Pamplonu gdje danas igraju protiv Osasune, ali nisu uspjeli izbjeći snježnu oluju koja je sinoć zahvatila glavni grad Španjolske.

U zrakoplov su se ukrcali prije 19 sati, a poletjeli su tek oko 22:50 što je izazvalo veliko nezadovoljstvo igrača. Čekali su preko četiri sata dozvolu za polijetanje zrakoplova prema Pamploni gdje igraju sljedeću utakmicu. Realovci su se počeli buniti, te su bili veoma frustrirani i tjeskobni. 

Pilot je prvotno rekao kako pod takvim uvjetima jednostavno nije moguće krenuti, ali nakon četiri sata situacija se smirila te su u noćnim satima stigli u Pamplonu. 

Uprava je pak prozvala vodstvo španjolske lige jer utakmica nije ranije otkazana.

- Ovo je kaos! Držali su nas u zrakoplovu kao zamorce! Doći ćemo u Pamplonu s četiri-pet sati zakašnjenja, svi smo bijesni - prenose španjolski mediji riječi igrača Reala koji su zapeli u zrakoplovu. No, srećom let je dobro prošao i sretno su stigli u Pamplonu gdje će u subotu igrati susret 18. kola La Lige protiv Osasune.

Na društvenim mrežama objavljeno je i nekoliko videa koji pokazuju kakva je oluja jučer zahvatila Madrid. 

 

Najčitaniji članci