Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Modrić je bio loš i nevidljiv. Ali zlatnom nogom spasio je Real'

'Modrić je bio loš i nevidljiv. Ali zlatnom nogom spasio je Real'
1

Kao prvotimac igrao je zadnju utakmicu kao aktualna Zlatna lopta. Nije se istaknuo. Trudio se i nudio, ali odigrao je loše i većinom bio nevidljiv. Zidane ga je s razlogom zamijenio, piše Marca

VIDEO

Nogometaši Real Madrida s puno muke pobijedili su na gostovanju kod Alavesa 2-1 i uoči Barcelonina okršaja s Atletico Madridom (nedjelja, 21 sat) pobjegli joj na tri boda prednosti. Real je s utakmicom više prvi i ima 31 bod dok je Barcelona na 28.

Jedan od najgorih na terenu bio je hrvatski kapetan Luka Modrić, piše španjolska Marca. Tražio se cijelu utakmicu i do Carvajalova gola koji je riješio pitanje pobjednika istaknuo se jedino po žutom kartonu u prvom poluvremenu.

No, upravo je Lukina lopta zakuhala gol.

Pokretanje videa...

Luka Modrić, promocija autobiografije 03:37

- Kao prvotimac igrao je zadnju utakmicu kao aktualna Zlatna lopta. Nije se istaknuo. Trudio se i nudio, ali odigrao je loše i većinom bio nevidljiv. Zidane ga je s razlogom zamijenio Valverdeom. Ali prije toga je ipak zasjala njegova zlatna noga. Njome je poslao loptu pred gol, koju je u važan zgoditak pretvorio Carvajal - stoji u najtiražnijem španjolskom listu.

Modrić je dobio tek 12. ocjenu od 15 igrača koji su sudjelovali na gostovanju kod Alavesa (prvih 11, tri zamjene i Zinedine Zidane).

Inače, u ponedjeljak će se u pariškom "Theatre du Chatelet" održati gala svečanost dodjele "Zlatne lopte" koju francuski magazin France Football dodjeljuje najboljem nogometašu i nogometašici godine.

Posljednji dobitnik bio je Modrić, a slavio je ispred Portugalca Cristiana Ronalda i Francuza Antoinea Griezmanna.

Ove godine najveći kandidat za prestižnu nagradu je Lionel Messi, premda dio europskih medija nagađa kako bi mogao slaviti i Nizozemac Virgil van Dijk.

Zanimljivo, branič Liverpool je u kolovozu proglašen najboljim u izboru Uefe, dok je Messi koncem rujna pobijedio u izboru Međunarodne nogometne federacije (Fifa).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani