Obavijesti

Sport

Komentari 7

Modrić opet dobio najveće ovacije navijača: Ovo je nešto najbolje, ma pravi sam sretnik

Modrić opet dobio najveće ovacije navijača: Ovo je nešto najbolje, ma pravi sam sretnik

Sretni smo zbog pobjede, jako smo zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu. Želimo i zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi koju su danas napravili

VIDEO

Mnogi velemajstori igrali su El Clasico u proteklom razdoblju. Neki su se umirovili, neki otišli u nove klubove, ali jedna zvijezda i dalje sjaji.

Sjajni Luka Modrić u nedjelju je po 27. put zaigrao protiv Barcelone i opet bio jedan od najboljih na terenu. Njegov Real igrao je pametno, točno koliko mu treba i slavio 3-1 protiv nemoćne Barce.

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Maestro je opet bio na svojoj razini. Diktirao je tempo, imao tek jedno pogrešno dodavanje, a posebno je imponirala njegova izvedba u destrukciji igre. Barcelona je imala veći posjed lopte, dobar dio utakmice provela na Realovoj polovici, ali od beskonačnih dodavanja ništa nisu dobili.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Nije zabio niti asistirao, ali Modrić je opet bio najbolji u onome gdje je najbolji. Zajedno s Kroosom odigrao je sjajno na sredini terena. Imponirao je mirnoćom, svaki njegov potez bio je smislen i klasan. 

U 78. minuti sve je stalo na Santiago Bernabeuu. Dok je izlazio iz igre, navijači su se ustali i zapljeskali hrvatskom maestru kojemu je ovo možda bio i posljednji El Clasico na madridskom stadionu. 

Ovacije krcatog stadiona su ga dirnule. Otkako je došao prije deset godina, postao je miljenik zahtjevne madridske publike. Kliknuli su na prvu. A i jednostavno, kako ne voljeti ovakvog velemajstora. 

- Sretni smo zbog pobjede, jako smo zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu. Želimo i zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi koju su danas napravili. Ovacije meni? Takva ljubav navijača je najbolja stvar koja se može dogoditi igraču. Pravi sam sretnik - kazao je oduševljeni Luka nakon utakmice.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Real je pokazao da je i dalje razinu iznad Barcelone koja je izgledala neprepoznatljivo. Igrao je domaćin pametno, povukao se i oslonio na svoje najjače oružje. Moćnu tranziciju. Tako su zabili dva gola, prvo je precizan bio Benzema pa potom i Valverde. Treći je zabio Rodrygo iz penala, a jedini za Katalonce zabio je Ferran Torres. Barcelona se kasno probudila, jednostavno nije imala šanse. 

- Znali smo da će biti trenutaka u utakmici u kojima ćemo se morati mučiti jer su oni odlični s loptom o nogama. Tu smo se morali čvrsto braniti, a prema naprijed smo bili odlični. Sjajna utakmica - rekao je Modrić.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

U ponedjeljak u Parizu na rasporedu je dodjela Zlatne lopte, a nakon Luke Modrića i Cristiana Ronalda, Real bi mogao dobiti još jednog osvajača u proteklih deset godina. Prema svemu sudeći, prestižna nagrada završit će u rukama Karima Benzeme iza kojeg je čudesna sezona. 

- Svi znamo što će se dogoditi i što želimo. Karim to zaslužuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...