Obavijesti

Sport

Komentari 51

Modrić otpao u posljednji tren, Real tvrdi: Ima tešku prehladu

Modrić otpao u posljednji tren, Real tvrdi: Ima tešku prehladu

Real Madrid je u 13. kolu La Lige pobijedio Rayo Vallecano 2-1, no u sastavu nije bilo hrvatskog kapetana Luke Modrića. Luka je otpao zbog teške prehlade

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak uoči posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP, a iz Madrida stižu ne baš ohrabrujuće vijesti.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Slovačka 2-2 01:18

Luka Modrić trebao je krenuti od prve minute za svoj Real Madrid protiv Rayo Vallecana (2-1) u 13. kolu La Lige, no otpao je u posljednji trenutak. Mnogi su se uplašili da je riječ nekoj ozljedi, no iz kluba kažu kako je hrvatski kapetan prehlađen.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

- Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju za večerašnju utakmicu. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog velike prehlade - objavili su iz Reala dva sata uoči utakmice. 

Champions League - Group D - Shakhtar Donetsk v Real Madrid

Ovo definitivno nije vijest koju je htio čuti izbornik Zlatko Dalić i to samo dva dana uoči okupljanja, no nadamo se kako će Luka što prije ozdraviti jer nam treba u top formi za završnicu kvalifikacija. Još nije poznato o čemu je točno riječ i hoće li Luka biti spreman za reprezentativnu akciju.

Podsjetimo, Luka je zbog ozljede propustio utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije u rujnu, a prije tjedan dana propustio je susret protiv Osasune i činilo se kako je riječ o ozljedi. Na svu sreću, došlo je samo do zamora mišića, a to je potvrdio i Ancelotti. 

- Modrić je dobro. Dobro je trenirao, vježbao je i danas te će igrati sutra bez problema. Nije ga bilo u posljednjoj utakmici zbog predostrožnosti, osjećao je tegobu, no to je bio samo umor - kazao je tada trener Reala. 

Champions League - Real Madrid Press Conference

Nadamo se kako ćemo već sutra čuti pozitivne vijesti iz Madrida. Bez obzira što mu je 36 godina i polako dolazi vrijeme kada će reći zbogom nogometu, naša reprezentacija je nezamisliva i osjetno slabija bez njega. Nemamo zamjenu za njega, kao ni Real Madrid.

Podsjetimo, Hrvatsku u studenom čekaju posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP. 'Vatreni' 11. studenog gostuju na Malti, a tri dana poslije u grotlu Poljuda dočekuju Rusiju. Rusi su u ovome trenutku prvi na tablici, a našoj reprezentaciji pobjeda donosi plasman u Katar.

Još ranije su zbog ozljeda otpali Josip Brekalo i Mateo Kovačić, a pozvani su Luka Sučić i Antonio Mirko Čolak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome