Sport

Komentari 45

Modrić: Video tehnologija nas zbunjuje, ovo je bio pravi kaos

Modrić: Video tehnologija nas zbunjuje, ovo je bio pravi kaos

I Zidane se slaže s Modrićem i Baleom oko VAR-a, a komentirao je i Benzemu koji nije mogao zabiti: Neću tražiti napadača u siječnju. Karim igra dobro...

Sudac je zahvaljujući VAR-u na utakmici Reala i Al Jazire (2:1) poništio dva gola, kraljevima u prvom dijelu, momčadi iz UAE-a na početku nastavka. Dosta će još pričati oko poništenog gola Casemira, dok kod onog Al Jazire spora nema, bilo je zaleđe.

O videotehnologiji je nakon utakmice progovorio je Gareth Bale, ali i MVP utakmice Luka Modrić.

- Da budem iskren, ne sviđa mi se, mislim da je nogomet bolji bez VAR-a - rekao je Bale, dok je Modrić dodao:

- Prošle godine rekao sam nešto što se drugima nije svidjelo (op.a. da VAR zbunjuje i da nije za nogomet). Za mene je to zbunjujuće, ne znam u kojim se situacijama koristi, a u kojima ne. Nekada to može pomoći, ali dok se donese neka odluka prođe puno vremena, kao danas, bio je to potpuni kaos. Ali, neka o tome drugi razmišljaju.

Modrić se osvrnuo i na utakmicu:

- Smatram da smo dobro igrali te zaslužili puno bolji rezultat. Oni su znali iskoristiti jednu od dvije prilike koju su imali.

Slijedi Gremio...

- Gremio je dobra ekipa i sigurno će nam otežati stvari. Trener će odlučiti kako ćemo igrati. Danas smo se prilično napatili. Znali smo prije utakmice da će biti teško, no problem je bio u tome što nismo uspijevali zabiti gol. Stvarali smo prilike i dobro igrali, ali nikako nismo mogli zabiti. Zato smo se namučili - zaključio je Luka.

Trener kraljeva Zinedine Zidane je istaknuo:

- Sretan sam zbog Balea, ušao je i napravio razliku. Zaslužili smo pobjedu, no lopta jednostavno nije htjela u gol. Ne mogu objasniti zašto nismo zabili iz toliko prilika. Neću tražiti u siječnju napadača, Karim je dobar, ali ne zabija.

I Francuz je prokomentirao VAR:

- Gol Casemira sudac je označio kao zaleđe, nisam razgovarao s njim o detaljima. No, problem je što to uzme tri ili četiri minute. To mora biti brže, ovako je problem.

Najčitaniji članci