Obavijesti

Sport

Komentari 311

Deset golova na Bernabeuu, dvaput Rakitić, hat-trick CR-a!

Deset golova na Bernabeuu, dvaput Rakitić, hat-trick CR-a!
6

Real i Sevilla u 11. kolu Primere odigrali su najbolju utakmicu sezone u kojoj je domaćin slavio 7-3. Raketa je zabio iz penala i eurogol, ali je i promašio penal!

VIDEO

Ako nekim slučajem niste mogli gledati utakmicu 11. kola Primere između Real Madrida i Seville, nakon što ste pogledali na teletext, daljinski vam je vjerojatno ispao iz ruke.

Na prvu ste pomislili da je neka greška ili da se radi o vaterpolu, no obje momčadi u ludoj utakmici pobrinuli su se za nevjerojatan rezultat.

Na Santiago Bernabeuu palo je 10 golova u pobjedi 'kraljevskog kluba' nad Sevillom 7-3, s dva gola Ivana Rakitića i hat-trickom Cristiana Ronalda!

Treće i desetoplasirana momčad u srijedu navečer definitivno su odigrale utakmicu sezone, koju će teško itko nadmašiti.

A teško je i nabrojati što se sve u Madridu večeras događalo, no krenimo redom...

Sve je krenulo u 13. minuti kad je Real poveo sjajnim potezom Garetha Balea, koji je loptu namjestio na lijevu nogu i plasiranim šutom zabio u suprotni kut za 1-0.

U 27. minuti Velšanin je ponovo matirao goste, ovaj put iz slobodnog udarca s 20 metara, pogodivši jednog igrača u živom zidu, zbog čega se lopta odbila i prevarila golmana Bastosa za 2-0.

Samo četiri minute kasnije Sevilla je bila na koljenima, a zbog upitnog faula nad Iscom izvan 16-erca, Real je dobio penal, kojeg je realizirao Cristiano Ronaldo za velikih 3-0 nakon samo pola sata igre. Nakon gola Portugalac je salutirao što je očito bio odgovor Seppu Blatteru, koji ga je u utorak ismijao.

I kad se činilo da je sve gotovo, gosti su se vratili u igru u razmaku od samo dvije minute. U 38. je Sevilla smanjila iz penala golom našeg Rakitića, a u 40. minuti već je bilo 3-2 golom Bacce nakon ubačaja u sredinu s lijeve strane.

U nastavku golijada se nije zaustavila, a ofenzivno je opet krenuo Real, koji se ponovo odvojio, a za to se pobrinuo Karim Benzema kaznivši u 53. minuti promašaj Seville u napadu koji je prethodio golu za 4-2.

Nakon sat vremena igre 'petarda' je puknula drugim golom Ronalda, nakon druge asistencije Balea na utakmici.

No gosti se nisu dali te su stigli do trećeg gola i to kakvog. Ponovno je zablistao najbolji igrač i kapetan Seville, Rakitić, koji je lijevo s ruba 16-erca fenomenalno lobao Diega Lopeza zabivši eurogol za 5-3 u 63. minuti.

Već u 71. minuti Real je 'uzeo set' povisivši na 6-3 hat-trickom Ronalda, a samo tri minute kasnije Portugalac je skrivio penal! Rakitić se mogao izjednačiti hat-trickom s Ronaldom, no s bijele točke pucao je visoko preko gola!

Konačnih 7-3 postavio je Benzema svojim drugim golom zaključivši ovu nevjerojatnu i nezaboravnu utakmicu.

Luka Modrić ušao je u igru u 71. minuti, a Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmice. Nakon duge pauze zbog ozljede vratio se Xabi Alonso.

LIVE

90'+3 Gotova je nevjerojatna utakmica u kojoj je palo 10 golova u 7-3 pobjedi Reala nad Sevillom!

80' GOOOL!!! Na Bernabeuu ništa novo, ponovo gol. Ovaj put zabio je Benzema svoj drugi za 7-3 Real Madrida, što više reći

74' GOOOL!!! Rakitić je imao priliku zabiti hat-trick iz penala, no pucao je loptu preko gola! Kakva utakmica!

71' GOOOL!!! Real vodi 6-3 protiv Seville! Nevjerojatna golijada na Bernabeuu se nastavila, a hat-trick je zabio Cristiano Ronaldo!

63' GOOOL!!! Sevilla je smanjila na 5-3 drugim golom Ivana Rakitića! Nakon što sudac nije dosudio čisti penal za Balea, u kontranapadu Ivan Rakitić s lijeve strane 16-erca fenomenalno je lobao Diega Lopeza u suprotni kut!

60' GOOOL!!! Real je zabio 'petardu' Sevilli i ponovo pobjegao na tri razlike! Svoj drugi gol zabio je Ronaldo, nakon nove, druge asistencije Balea, s desne strane!

53' GOOOL!!! Real je povisio na 4-2! Nakon što Jairo nije iskoristio izglednu priliku za izjednačenje, Real je u kontranapadu kaznio Sevillu zabivši preko Benzeme

40' GOOOL!!! Sevilla se vratila u igru smanjivši na 3-2! Iako ih je Real 'razbio' s tri gola u pol sata, gosti su se na Bernabeuu vratili u razmaku od dvije minute. Nakon Rakitićevog gola iz penala, još jedan zabio je Bacca na asistenciju s lijeve strane

38' GOOOL!!! Sevilla je smanjila na 3-1 nakon što je sudac dosudio penal, kojeg je sigurno realizirao kapetan Ivan Rakitić!

31' GOOOL!!! Real već vodi 3-0! Sudac je dosudio penal zbog diskutabilnog faula nad Iscom izvan 16-erca, a sigurni realizator s bijele točke bio je Cristiano Ronaldo

27' GOOOL!!! Real vodi 2-0 protiv Seville! Bale je ponovo zabio, ovaj put iz slobodnog udarca s 20 metara. Loptu je puknuo u bliži kut, ali se odbila od jednog igrača u živom zidu, promijenila je smjer i prevarila Bastosa!

13' GOOOL!!! Real je poveo protiv Seville sjajnim potezom Balea, koji je zaštopao loptu, namjestio na lijevu nogu i plasirao u suprotni kut gostujućeg gola

1' Počela je utakmica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 311
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače