Obavijesti

Sport

Komentari 99

Mohamed Salah proglašen je za najboljeg igrača Premier lige!

Mohamed Salah proglašen je za najboljeg igrača Premier lige!
1

Sjajni napadač Liverpoola, Mohamed Salah proglašen je za najboljeg igrača Premier lige za ovu sezonu. Egipćanin je iza sebe ostavio De Bruynea, Kanea, De Geu....

VIDEO

Mohamed Salah proglašen je za najboljeg igrača engleske Premier lige za ovu sezonu. Mnogi će se složiti kako je ta nagrada potpuno zasluženo došla u njegove ruke s obzirom da je ove sezone gotovo savršen.

Dodjela nagrade je bila u nedjelju, ali prije službenog priopćenja, bivši as Barcelone i Tottenhama, Gary Lineker greškom je na Twitteru čestitao Salahu na osvajanju nagrade, ali taj Tweet je ubrzo obrisao.

Bilo kako bilo, Mohamed Salaha na kraju je uistinu i dobio nagradu za najboljeg igrača, a iza sebe je ostavio Cityjevog De Bruyne i Tottenhamovog Kanea.

Sjajni Egipćanin nije krio svoje oduševljenje nakon dodijele nagrade.

- Ovo je velika čast za mene. Naporno sam radio tijekom cijele sezone i izrazito sam sretan zbog ove nagrade. Prvi sam Egipćanin koji je osvojio ovu nagradu, ali se nadam da neću biti i posljednji. Imamo još tri utakmice za odigrati u domaćem prvenstvu i nadam se da ću postaviti rekord po broju zabijenih golova u Premier ligi otkako se igra sustav s 38 kola - rekao je Salah. 

Sjajni napadač se u utakmici protiv WBA svojim 31. golom u ovoj sezoni izjednačio s Alanom Shearerom kojemu je to uspjelo u sezoni 1995./96., Cristianom Ronaldom 2007./08. i Luisom Suarezom 2013./14.

Salah je glavna faca na Otoku: Što u najboljih 11 radi Aguero?
Salah je glavna faca na Otoku: Što u najboljih 11 radi Aguero?

Osvrnuo se Egipćanin i na svoj boravak u Chelseaju, za koji je odigrao 19 utakmica u kojima je zabio dva gola i podijelio četiri asistencije. 

- Od prvog dana kada sam stigao u Premier ligu htio sam ostvariti nekakav uspjeh. U Chelseaju nisam dobio svoju šansu da pokažem što mogu, ali mislim da mi je taj odlazak iz Chelseaja najbolja stvar. Vratio sam se kao zrelija osoba - zaključio je Salah. 

Za Salaha je ovo sjajna povratnička sezona. Došao je u Liverpool u lipnju prošle godine iz Rome za "sitnih" 50 milijuna eura, a za Redse je odigrao 46 utakmica u svim natjecanjima. U tih 46 utakmica, Sjajni napadač je zabio nevjerojatan 41 gol i podijelio 13 asistencija. 

Među top pet igrača Premier lige su se, osim Salaha, De Bruynea i Kanea još pronašli i David De Gea i David Silva dok je za najboljeg mladog igrača proglašen Cityjev Leroy Sane koji je ove sezone odigrao 45 utakmica, a zabio je 13 golova uz 16 podijeljenih asistencija. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...