Obavijesti

Sport

Komentari 5

Moja dooomovinaaa! Ludilo u HTV-ovu studiju. Jeličić: 'Bože dragi, lijepo li je Hrvat biti!'

Moja dooomovinaaa! Ludilo u HTV-ovu studiju. Jeličić: 'Bože dragi, lijepo li je Hrvat biti!'

Ovi momci su preslika naše domovine, toliko žrtve, odricanja, svog sebe utkali su su ovo boreći se protiv nepravde. Oni su pravi primjer malih zemalja koje se bore s velikima, rekao je Jeličić

VIDEO

Kao i nakon svake pobjede na Svjetskom prvenstvu, voditelj i gosti u studiju emisije Qatara HTV-a priredili su ovacije. Ovaj put imali su još jedan razlog: brončanu medalju!

POGLEDAJTE SLAVLJE U SVLAČIONICI VATRENIH

Pokretanje videa...

katar 2022 00:45

- Bože dragi, lijepo li je Hrvat biti i ovakvu emociju osjetiti. I zato, nakon jedne rime, ajmo u to ime: moja doooomovinaaa, moja dooomoovina, ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora! Moja zemlja Hrvatskaaaa - počeo je Joško Jeličić.

POGLEDAJTE: Ludnica u Mostaru nakon pobjede

- Danas je bila točka na "i", velike čestitke svim igračima, trenerima, stručno, stožeru, našim navijačima koji su ih bodrili iz Hrvatske - rekao je Nenad Bjelica.

- Ovi momci su preslika naše domovine, toliko žrtve, odricanja, svog sebe utkali su su ovo boreći se protiv nepravde. Oni su pravi primjer malih zemalja koje se bore s velikima - dodao je Jeličić.

POGLEDAJTE KAKO SE SLAVILO U SPLITU

Nakon prvog poluvremena Bjelica je hvalio Hrvatsku.

- Ovo je možda najbolje poluvrijeme koje smo odigali na ovom SP-u. U ofenzivi smo agresivni, strpljivi, dobri u kreiranju napada. Možda smo bolji u tranziciji bolje završiti akciju, ali zabili smo dva gola. Maroko osim gola i jednu, dvije situacije po bokovima nije ništa napravio - rekao je bivši trener Dinama i Osijeka i dodao:

SLAVLJE NA DALEKOM JUGU HRVATSKE

- Livaja i Kramarić bila je kombinacija protiv Kanade, Kramarić voli igrati kao druga špica, onda ima slobodu kretanja. Majer po desnom krilu, nije desno krilo, ali igra dobro u međuprostorima, kao što i igra. Dosta dobro to izgleda. Možda smo ofenzivniji po lijevom boku, ali vrlo smo stabilni u obrani bez obzira na velike promjene, Stanišić, Šutalo i Gvardiol, po običaju, a i Perišić kvalitetan na lijevom boku.

Oršić?

- Ovaj dečko zaslužuje sve što mu se događa, ne samo zbog asistencije Majeru, zabio je i onaj supervažan penal protiv Brazila. Bio je privilegij trenirati ga - rekao je Bjelica.

Gvardiol?

- Sigurno je najbolji mladi igrač turnira, a možda i najbolji stoper turnira!

POGLEDAJTE: HRVATSKA OSVOJILA BRONCU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante