Obavijesti

Sport

Komentari 21

Momčad NK Offside imala bi dobre izglede čak i u HNL-u

Momčad NK Offside imala bi dobre izglede čak i u HNL-u
6

Nakon presude u slučaju 'Offside' čini se da je nogomet preselio iza rešetaka. Momčad iz Remetinca ima trenera, suca, rezervnoga golmana, predsjednika...

VIDEO

Tribine uz igralište su pune, navijači su rabijatni tipovi s debelim dosjeima, ali istinski obožavaju svoju momčad. Nogomet im je odličan ventil u klaustrofobičnu okruženju u kojem žive. Glasno pozdravljaju ljubimce dok izlaze na teren u prepoznatljivim crno-bijelim dresovima. Pruge su okomite. Na prvi pogled podsjećaju na Partizan, ali oni su sasvim drugačija momčad. NK Offside!

- Dečki, idemo dati sve od sebe - bodri suigrače kapetan s desetkom na leđima, iskusni Miljenko Mumlek.

Prvi glavom kimne Jasmin Agić, veznjak s 14 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, tražeći usput po tribinama cimera Turpiju, tipa koji je nekoliko dana prije proslavio jubilarni dvadeseti neuspješni pokušaj bijega.

Momčad spremno stane u formaciju 4-4-2, a trener Goran Jerković mirno sjeda na klupu. Nije zabrinut za ishod, sudac je dobar prijatelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bok, Širkane, kako si - sa smiješkom suca utakmice pozdravlja prekaljeni Andrija Balajić, stup obrane momčadi koja na domaćem terenu, u svom Remetincu, rijetko gubi utakmice.

Ne smeta ni što više nema predsjednika njihova kluba Roberta Ježića. Nije uz njih, ali njegova pomoć im je dragocjena, ima veliko iskustvo još iz vremena dok je vodio Rijeku.

Loža je prazna. Počasni predsjednik kluba baš je otišao kući. Ali Dr. Ivo je na stalnoj vezi, pratit će tijek rezultata. Iako, nije zabrinut. Ovi momci ipak gube samo kad oni to žele. 

Momčad iz Remetinca ima trenera, suca, golmana, predsjednika...

Nisu svi sretni s minutažom...

Na golu je bivši golman Međimurja, u obrani po dva bivša igrača Sesveta i Varaždina. Na klupi je nervozan drugi golman Vuljanko.

Jedan igrač čak i krši disciplinu

Marko Guja, nekad igrač Sesveta, na uvjetnoj je i trener sumnja da baš živi sportski. Njega jedinog ne može kontrolirati...

Ne želi u napad, ali nema izbora

Ante Pokrajčić jedini je pravi napadač i priključen mu je Miljenko Bošnjak. On više voli igrati u vezi, ali trener želi igrati s dva napadača.

NK OFFSIDE

STADION: Remetinec

GODINA OSNUTKA KLUBA: 2011.

PREDSJEDNIK KLUBA: Robert Ježić

TRENER: Goran Jerković

SUDAC: Željko Širić (Osijek)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac