Obavijesti

Sport

Komentari 10

"Moramo ginuti na terenu ako nemamo kvalitetu za Dinamo"

"Moramo ginuti na terenu ako nemamo kvalitetu za Dinamo"
1

Ako nemamo kvalitetu da se borimo s Dinamom, moramo ginuti na terenu! Svaki igrač ima ego koji mora dati u službu kolektiva, toga u Hajduku nema, kaže Balakov

VIDEO

U Hrvatskoj je tek par mjeseci, ali uspio je spoznati koliko je ovdje težak trenerski kruh. Krasimir Balakov je na konferenciji za novinare trebao pričati o utakmici sa Zagrebom u Kupu u srijedu, ali najviše se pričalo o igračima i minus 10 bodova u odnosu na Dinamo nakon pola prvenstva.

- U Hajduku treba nešto promijeniti, a to je karakter igrača. Ovo traje već pet, šest godina, ne može dalje tako. Svake godine dođe zima, ekipa padne, mijenja se trener. Nije to problem Hajduka, već igrača, problem je u njihovim glavama - počeo je Bugarin.

- Ako već nemamo kvalitetu da se borimo s Dinamom, moramo barem igrati, moramo ginuti na terenu! Svaki igrač ima svoj ego koji mora dati u službu kolektiva, to u Hajduku ne funkcionira. 

Balakov je iz momčadi izbacio Trebotića, Tičinovića i Glumca.

- Nisam ja odlučio udaljiti ova tri igrača zbog utakmice s Lokomotivom, to je analiza koja traje mjesec dana. Mogu razumjeti da udaljavanje nije dobro za igrače, ni za menadžere, ali razumiju li oni mene? Ako sam pasivan ne mogu napraviti ništa, ovo je poruka i drugim igračima, da sami u svojim glavama moraju nešto promijeniti. Neću popustiti nimalo pa makar me potjerali!

U momčad će umjesto te trojice ubaciti Radoševića, Barešića i Milića.

- Njih trojicu pratimo već duže vrijeme, možda nemaju iskustvo, ali sam siguran da će dati sve od sebe kad im dam šansu. 

Trener Hajduka je ogorčen jer nema privatni život, kaže kako suprugu vidi dva sata dnevno, a igrači mu to ne vraćaju.

- Rekao sam igračima, nigdje na svijetu, ni u jednom klubu, ne izlaze informacije iz svlačionice. Nije strašno ako se dogodi tu i tamo, ali ovdje je toga previše. Ako je tako, pa što onda radimo zajedno - pita se Krasimir, a onda je dodao rečenicu o utakmici sa Zagrebom.

- Igračima sam rekao neka dignu glave i neka se ne boje reakcije publike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu