Sport

Komentari 13

Moratina supruga prevarila ga dok je bio u krevetu: Razveselio se, a onda mu nije bilo do šale

Moratina supruga prevarila ga dok je bio u krevetu: Razveselio se, a onda mu nije bilo do šale

Španjolski nogometaš Alvaro Morata nasjeo je na prvoaprilsku šalu supruge koja mu je rekla da je ponovo trudna. Morata je bio istinski razočaran nakon što mu je otkrila istinu

Alice Campello, supruga napadača Juventusa Alvara Morate (28) odlučila se dobro našaliti za 'prvi april' te je snimku podvale objavila na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sarri u Juventusu

Dok je Morata igrao igrice u spavaćoj sobi, Alice mu je prišla i ozbiljno mu se obratila rekavši mu da je ponovo trudna. Morata je prvotno mislio da se nešto loše dogodilo, te nije mogao sakriti ozbiljan izraz lica. 

Morata supruzi nije povjerovao iz prve, ali Alice je bila uporna te mu je pokazala i test za trudnoću. Nakon što ga je uvjerila da je trudna, vidjelo se da je Morata istinski sretan.

Juventusov igrač ustao se s kreveta, te je poželio zagrliti suprugu koja mu je u tom trenutku rekla da se radi o prvoaprilskoj šali.

Moratina izraz lica odmah se promijenio te je bio vidno razočaran jer je htio kćerkicu. 

Alvaro i Alice zajedno su od 2016. godine, a u međuvremenu su postali roditelji trojice sinova, blizanaca Alessandra i Leonarda, i sedmomjesečnog Eduarda. 

Manekenka i modna dizajnerica Alice Campello na društvenim mrežama nerijetko objavljuje videe i fotografije obitelji, a ne libi se pokazati i emotivne trenutke koje dijeli sa suprugom. 

Najčitaniji članci