Obavijesti

Sport

Komentari 13

Moratina supruga prevarila ga dok je bio u krevetu: Razveselio se, a onda mu nije bilo do šale

Moratina supruga prevarila ga dok je bio u krevetu: Razveselio se, a onda mu nije bilo do šale

Španjolski nogometaš Alvaro Morata nasjeo je na prvoaprilsku šalu supruge koja mu je rekla da je ponovo trudna. Morata je bio istinski razočaran nakon što mu je otkrila istinu

VIDEO

Alice Campello, supruga napadača Juventusa Alvara Morate (28) odlučila se dobro našaliti za 'prvi april' te je snimku podvale objavila na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sarri u Juventusu

Pokretanje videa...

Sarri u Juventusu 00:13

Dok je Morata igrao igrice u spavaćoj sobi, Alice mu je prišla i ozbiljno mu se obratila rekavši mu da je ponovo trudna. Morata je prvotno mislio da se nešto loše dogodilo, te nije mogao sakriti ozbiljan izraz lica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Morata supruzi nije povjerovao iz prve, ali Alice je bila uporna te mu je pokazala i test za trudnoću. Nakon što ga je uvjerila da je trudna, vidjelo se da je Morata istinski sretan.

Juventusov igrač ustao se s kreveta, te je poželio zagrliti suprugu koja mu je u tom trenutku rekla da se radi o prvoaprilskoj šali.

Moratina izraz lica odmah se promijenio te je bio vidno razočaran jer je htio kćerkicu. 

Alvaro i Alice zajedno su od 2016. godine, a u međuvremenu su postali roditelji trojice sinova, blizanaca Alessandra i Leonarda, i sedmomjesečnog Eduarda. 

Manekenka i modna dizajnerica Alice Campello na društvenim mrežama nerijetko objavljuje videe i fotografije obitelji, a ne libi se pokazati i emotivne trenutke koje dijeli sa suprugom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića