Obavijesti

Sport

Komentari 5

Morbidni Šveđani: AIK prodaje DNK bivšeg igrača Bayerna...

Morbidni Šveđani: AIK prodaje DNK bivšeg igrača Bayerna...
1

Ovo je kao Jurski park, rekao je Šveđanin. AIK je u prodaju za navijače pustio kristaliziranu DNK klupske legende, Nils-Erica Johanssona, a jedna će bočica koštati čak 2540 kuna!

VIDEO

Švedski AIK odlučio je ove godine navijačima dati priliku za kupovinu doista originalnog poklona pa umjesto dresa, autobiografije ili drugog simbola omiljenog igrača, u prodaju pustio - kristaliziranu DNK klupske legende!

Riječ je o DNK stanicama Nils-Erica Johanssona, bivšeg igraču Bayerna i legende AIK-a, koji se u 39-godini života protekle veljače morao umiroviti zbog problema sa srcem.

- Pa ovo je kao Jurski park! Za 500 godina moglo bi puno Johanssona kročiti zemljom, tko zna? - našalio se Šveđanin na vlastiti račun pa objasnio o čemu se točno radi:

- Ne možete kupiti baš 100% moje DNK, već 99%. Taj 1% je bitan jer tako zadržavam prava na vlastiti genetski kod. Tako da nitko neće moći podmetnuti moje stanica na mjesto zločina jer će se vidjeti da mi ne odgovaraju u potpunosti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- A ako me poželite klonirati, dobit ćete igrača kojem je jača desna noga, umjesto lijeve!

- Uglavnom, na ovaj način navijači mogu ponijeti dio svog omiljenog igrača kući i biti sigurni da će suvenir vrijediti najmanje 500 godina. Malo me prestrašila ova ideja u početku, ali sada me zabavlja, pogotovo jer su reakcije navijača pozitivne.

AIK je napravio 371 paket kristalizirane DNK Johanssona prema broju utakmica koji je odigrao za klub, a cijena je 3 499 kruna, odnosno 2540 kuna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu