Obavijesti

Sport

Komentari 21

Moro je lider cijele generacije, Ivanušec zadužen i kao DJ, a igraju se stolni nogomet i Fifa...

Moro je lider cijele generacije, Ivanušec zadužen i  kao DJ, a igraju se stolni nogomet i Fifa...
5

Mlade nade hrvatskog nogometa najviše slobodnog vremena provode uz stolni nogomet, a kako nam dečki kažu tu su najbolji Babec, Erlić i Bistrović. Najveći zabavljač je Sandro Kulenović...

VIDEO

Tko najviše spava? Hm, David Čolina. Najviše kave tijekom dana popiju Franjić, Moro, Čolina, Ivanušec, Bradarić.., pa vjerojatno i ja, a na mobitelu svi provodimo puno vremena, kaže nam Dario Špikić

Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku
Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku

Hrvatska U-21 reprezentacija smještena je u hotelu Kempinski u Portorožu, mjestašcu 14 kilometara udaljenom od Kopra. U Sloveniji ovih dana vladaju žestoke mjere (samo se pojačavaju), pa izabranici Igora Bišćana neće najbolje upoznati mjesto koje je na samo 20-ak kilometara od hrvatske granice. I zbog tih svih mjera, 'mini vatreni' imaju cijeli hotel samo za sebe, u Kempinskom nema drugih gostiju...

Pokretanje videa...

Hrvatska na Euru U-21 u Kopru 01:07

Mlade nade hrvatskog nogometa uživaju u samoći, svaki reprezentativac ima svoju sobu, nitko nema cimera, a zbog cijele situacije oko koronavirusa igrači ne smiju niti napuštati hotel. Osim kada odlaze na treninge ili na dan utakmice kada se u jutarnjim satima otisnu u kraću šetnju. U mladoj reprezentaciji vlada sjajna atmosfera, ti se dečki znaju već godinama, a pravi lider ove momčadi je Nikola Moro.

Jednostavno, od njega kreće fešta, od njega ide tuga, Nikola Moro na neki svoj kapetanski način možda čak i nesvjesno "vlada" ovom generacijom. Teško je veznjaka moskovskog Dinama uspoređivati s Lukom Modrićem, riječ je o malo drugačijoj verziji kapetana. Nikola Moro zna i podignuti glas na svoje suigrače, kako na terenu, tako izvan njega, a njegova se riječ u reprezentaciji uvijek sluša.

UEFA Europsko U21 prvenstvo, Hrvatska - Švicarska

- Ma Nikola je stvarno pravi lider, uvijek nam je na raspolaganju, svakom je dostupan za bilo kakav savjet, a ima i odlične fore, haha - kaže nam Dario Špikić.

Hrvatski reprezentativci u Kempinskom si nisu složili nikakav dnevni boravak, kao što su to napravile naše rukometašice na Europskom prvenstvu u Danskoj. Oni se međusobno druže po cijelom hotelu, slobodno vrijeme (kojeg s obzira na treninge, analize i sastanke nemaju puno) provode na terasi hotela kako bi uhvatili i nešto sunca, ali i u jednoj prostoriji gdje vježbaju, ali se i zabavljaju.

'Pa i nisam zadovoljan svojom igrom protiv Švicarske, a Babec i Vušković su me impresionirali'
'Pa i nisam zadovoljan svojom igrom protiv Švicarske, a Babec i Vušković su me impresionirali'

Najpopularnija igra među dečkima je stolni nogomet, ti su obračuni u Kempinskom vrlo zanimljivi. A oko njih često padne i poneka interna oklada. Luka Ivanušec nam je rekao kako u stolnom nogometu dominiraju Martin Erlić i Kristijan Bistrović, dok Dario Špikić kaže kako je najbolji ipak - Hrvoje Babec. Da, naše mlade snage znaju odigrati i PlayStation, točnije Fifu, a kako tu "kolo vode" Nikola Moro i Luka Ivanušec.

- Toliko smo se već naigrali stolnog nogometa, da više ni među nama nema loših igrača, svakoga je sada teško pobijediti. Kartanje? Ne, na prijašnjim smo okupljanjima znali i kartati, ali ovoga puta nismo nijednom kartali - priča Špikić. 

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu

Najveći zabavljač u mladoj reprezentaciji je, koga god pitate, Sandro Kulenović. Oko njega uvijek ima puno smijeha, bez obzira bio li u početnom sastavu ili na klupi, Kulenović zabavlja sve oko sebe. Naravno, uz raspoloženog Kulenoviću cjelokupnu atmosferu generiraju i dobri rezultati, pa su hrvatski nogometaši ipak malo odahnuli nakon velike pobjede protiv Švicarske.  

- Ma oko Kulenovića je uvijek dobra atmosfera, on je najglasniji, priča zanimljive i smiješne priče, zabavno je biti uz njega, tu ćete se uvijek nasmijati. Tko je najtiši? Ma Divković uvjerljivo, njega se nekako najmanje čuje - kaže Špikić. 

Povijesna pobjeda U-21 reprezentacije se nije slavila uz alkohol, ali su Moro i društvo poslije te pobjede ipak malo "došli k sebi". I večer proveli uz hrvatske navijačke pjesme, tako se dodatno nabrijavali za nadolazeći ogled s Engleskom. Hrvatski reprezentativci vole slušati i stranu glazbu, a u slobodno vrijeme titulu glavni DJ reprezentacije je Luka Ivanušec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja