Obavijesti

Sport

Komentari 16

Moro: Nitko nije bolji od nas, a već smo ispali iz Lige prvaka...

Moro: Nitko nije bolji od nas, a već smo ispali iz Lige prvaka...
1

Ovo je ozbiljno natjecanje, ovdje u svakom trenutku morate biti na pravoj razini. U svakom smo trenutku davali svoj maksimum, svi si možemo pogledati u oči, kazao je Cvitanović

VIDEO

Šteta, velika šteta. Mislim da smo u dosadašnjih pet kola zaslužili puno više, čak trebali osigirati prolazak slupine, a mi se, evo, opraštamo od Lige prvaka, rekao je junior Dinama Nikola Moro nakon poraza od Lyona u Zagrebu u petom kolu Lige prvaka.

"Modri" su poveli već u osmoj minuti preko Darija Špikića, no u nastavku su gosti preko Houssema Aouara te Myzianea Maolide preokrenuli rezultat i slavili 2-1, čime je Dinamo izgubio i teoretske šanse za nastavak natjecanja na proljeće.

- Svi smo željeli ostvariti odličan rezultat i ponoviti rezultat koji smo dohvatili prošle sezone. No nismo uspjeli. Možemo žaliti za svime. Mislim da nitko nije bolji od nas. Mi možemo igrati sa svima na svijetu - kazao je Moro u intervjuu za Goal pa nastavio:

- Znamo da ni u jednoj utakmici nismo bili kompletni, ali to nije bilo do nas. I to nam ne smije biti alibi, Dinamo ima puno dobrih igrača, svakoga se može zamijeniti. Ali opet, nismo uspjeli, nismo imali sreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener mlade Dinamove momčadi Mario Cvitanović teško je prihvatio poraz, ali je ipak zaključio kako su rezultati bili "u skladu s očekivanjima"?!

- Ne znam bih li bio tužan ili ljut nakon ovakve utakmice, sve smo prosuli zbog individualnih pogrešaka. Mislim da smo ovu utakmicu izgubili već u prvom dijelu. Tada smo bili puno bolja momčad.

- Nisam razočaran, ovo je bilo u skladu s našim očekivanjima. Imali smo određenih problema, rijetko smo na raspolaganju imali sve igrače, neki su stalno u kadru prve momčadi. A ovo je ozbiljno natjecanje, ovdje u svakom trenutku morate biti na pravoj razini. U svakom smo trenutku davali svoj maksimum, svi si možemo pogledati u oči - zaključio je Cvitanović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz