Obavijesti

Sport

Komentari 26

Mourinho najurio igrače Reala, ostalima naredio: Gasi Twitter!

Mourinho najurio igrače Reala, ostalima naredio: Gasi Twitter!
1

Jose Mourinho ponovno uvodi svoja pravila u svlačionice Reala. Prvo je 'lijepo ispratio' nekoliko igrača, a onda ostalima poručio da se okane društvenih mreža

VIDEO

Jose Mourinho uoči početka nove sezone ima i nova pravila. 'Special One' očito želi imati pod nadzorom svoju momčad, pa i kada se radi o privatnosti njegovih igrača. Naime, portugalski je stručnjak igračima zabranio korištenje društvenih mreža. Tko bude koristio Facebook i Twitter očito će dobiti packu po prstima od trenera koji ne želi da se ponovi slučaj poput onog s Mesutom Özilom koji je prošle sezone objavio slike iz svlačionice sa Zinedineom Zidaneom. Pomalo 'paranoično' Mourinho strahuje da bi tako ostali mogli dokučiti kakva atmosfera vlada unutar svlačionica i da li ima napetosti i tenzija među Realovim igračima.

Mourinho ne želi da itko ima uvid u situaciju unutar svlačionica njegovog Reala, a prijetnju očito vidi i u bezazlenim društvenim mrežama.

Odluka trenera teško će pasti igračima poput Ikera Casillasa i Cristiana Ronalda, ovisnicima o društvenim mrežama za koje Mourinho smatra kako su i previše povezani i bliski s novinarima i obožavateljima.

Iako ne preko Facebooka i Twittera, Mourinho je ipak javno obznanio na koga se nova pravila ne odnose. Naime, trener Reala naveo je imena igrača na koje više ne računa. 

Put iz svlačionica Mourinho je pokazao Pedro Leonu, Fernandu Gagi i Roystonu Drentheu.Sreća njihova pa će se moći jadati navijačima preko društvenih mreža.

- Oni neće biti opcija za mene jer se ne uklapaju u moje planove – rekao je Mourinho.

Gago i Leon su prošle sezone u Realu dobivali vrlo malo prilika, dok je Drenthe igrao na posudbi u Herculesu.

- Volio bih da ode - bio je izravan Mourinho po pitanju Leona. Trener nije objašnjavao zašto, no očito je da mu igrač kojeg je Real doveo iz Getafea baš nije 'sjeo'.

Osim onih za koje je Portugalac siguran kako želi da odu ima i onih koje Mourinho i dalje želi u momčadi.

- Ako se Lassana Diarra na kraju ipak odluči ostati u klubu, to je u redu. Jer najiskrenije, ja nikada nisam ni želio da on ode – rekao je Mourinho za francuskog nogometaša koji trenutno pregovara s Tottenhamom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...