Obavijesti

Sport

Komentari 90

Mourinho: Ostajem! S Realom još moram ispisati povijest

Mourinho: Ostajem! S Realom još moram ispisati povijest
1

Trener Real Madrida Jose Mourinho unatoč medijskim špekulacijama o povratku u engleski Premiership najavio je da će potpisati novi ugovor s madridskim klubom

VIDEO

Čini se da neće biti ništa od povratka kontroverznog Portugalca u Premiership odnosno na klupu Chelseaja, o čemu su navelike pisali britanski mediji posljednjih dana.

- Potpisati ću novi ugovor s Realom jer želim postati dio povijesti jednog od najvećih klubova na svijetu. Imam zajednički projekt s ljudima u Realu kojeg želim iznijeti do kraja. Biti dio ovog kluba je nešto fantastično i nezaboravno. Real je jedan od najvećih ako ne i najveći na svijetu, osjećam da mi ovdje vjeruju svi, od uprave do navijača, i zato se na Santiago Bernabeu osjećam odlično. Moja je budućnost vezana za Real s kojim želim osvojiti još mnogo trofeja – poručio je Mourinho, a prenosi engleski Daily Mail.

Real je trenutno s 10 bodova viška ispred Barcelone vodeća momčad Primere, a ukoliko osvoje naslov, što je vrlo izgledno, Mourinho bi postao prvi trener u povijesti s naslovom prvaka u četiri velike europske lige (Engleska, Italija, Portugal, Španjolska)...

Mourinhove najave novog ugovora dolaze na dan kada će po 100. puta s klupe povesti Real i to na gostovanju kod Betisa, a Portugalac je do sada ostvario 76 pobjeda iz 99 utakmica.

Kao najavu ovakvog raspleta priče mediji su u petak prenijeli i izjave sportskog direktora "kraljevskog kluba“ Zinedinea Zidanea.

- Najbolje za sve je da Mourinho ostane još barem novih 100 utakmica na klupi Reala. Sezona je na najboljem putu da postane šampionska, a nakon toga ćemo sve nastaviti u pravom smjeru – znakovito je poručio veliki Francuz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti