Obavijesti

Sport

Komentari 10

Mourinho se opet tresao! Kane spasio stvar protiv fenjeraša

Mourinho se opet tresao! Kane spasio stvar protiv fenjeraša
1

Konačnih 2-2 bilo je za tugu na domaćoj i veliko olakšanje na gostujućoj strani premda je bod ono što Jose Mourinho i ostatak struke na klupi Tottenhama nije očekivao

VIDEO

Tresli su se na klupi Tottenhama do posljednje dionice susreta. I tek je iz penala Harry Kane izjednačio rezultat za konačnih 2-2 na gostovanju protiv momčadi koja za pobjedu ne zna ravno šest utakmica dok je u posljednjih 14 slavila samo jednom!

Ustvari, Norwich je taj koji je poveo u 18. minuti preko Vrančića. Tottenham je više-manje cijeli susret bio bolja momčad pa je u 55. stigao do zasluženog izjednačenja preko Eriksena.

No, veselje nije dugo trajalo jer je nakon prodora Pukkija branič 'spursa' Serge Aurier u 61. minuti ugurao loptu u vlastitu mrežu i 'kanarinci' su ponovno poveli.

Tottenham je nastavio napadati, ali kako je vrijeme odmicalo tako su živci na klupi sve više rasli. Jedna greška obrane Norwicha i Harry Kane došao je u priliku zabiti iz penala što je na koncu i učinio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konačnih 2-2 za tugu na domaćoj i veliko olakšanje na gostujućoj strani premda je bod ono što Jose Mourinho i ostatak struke na klupi Tottenhama nije očekivao.

Tottenham je sada na dva boda od Lige prvaka i četveroplasiranog Chelseaja dok je Norwich i dalje prikovan za dno.

Pokretanje videa...

13:40
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu