Obavijesti

Sport

Komentari 44

Mourinho: Superkup je bitan, ali nije najbitniji naslov sezone

Mourinho: Superkup je bitan, ali nije najbitniji naslov sezone
1

Uoči prvog susreta Reala i Barcelone danas u Superkupu, Mourinho je već 'otvorio pipu' i krenuo sa tipičnim izjavama. Osvrnuo se na novu sezonu, ali i na Uefa-u

VIDEO

Mourinho je ponovno počeo zabavljati medije svojim izjavama. Čini se kako nikakve kazne ne mogu ušutkati pričljivog trenera.

- Ja da budem tiši i primireniji? Ma neće mene nitko ušutkavati. Prošla me sezona naučila da se ne može govoriti istina, ali to ne znači da ću sada zašutjeti - obznanio je odmah na početku presice novinarima Mourinho. No ubrzo se vratio glavnoj temi razgovora, susretu s Barcelonom.

- Superkup je najvažniji 'ljetni' naslov, ali manje je važan od ostalih tokom sezone - rekao je uoči prvo ovosezonskog 'okršaja' njegovog Reala i katalonske momčadi.

- Kada sam trenirao Inter izgubio sam u Superkupu, ali nakon toga smo osvojili trostruki naslov - prisjetio se svog iskustva na klupi 'nerazzura' Mourinho. 

- Superkup je utakmica za sebe. Nije mjerilo ostatka sezone. U Interu sam ga gubio i osvajao. Godinu u kojoj smo dobili superkup, stigli smo samo do naslova prvaka Italije. Nismo osvojili na Kup ni Ligu prvaka - ispričao je Mourinho koji ipak ne priželjkuje da se prošlost ponovi. Iako se čini da ne mari previše za prvi susret s vječnim rivalima Mourinho ipak ne želi tek tako prepustiti Superkup Kataloncima.

- Vjerujem da ćemo i mi i Barcelona jednako ući u susret. Ne znam točno koliku važnost oni pridaju kupu, ali sigurno ćemo se jednako boriti za taj naslov - nastavio je Mourinho.

- Ipak, ne želim previše pričati o Barceloni. Red je da govorim o svojoj momčadi. Mi smo odradili 26 treninga i 7 prijateljskih utakmica. Pripremili smo se za cijelu sezonu, ne samo za Superkup - najavio je uočio večerašnje utakmice. Mourinho je očito gladan naslova i ove sezone ne želi ostaviti ni 'mrvice' katalonskoj momčadi, no za sada ne želi još razmišljati o tome. Superkup je prva stepenica, a za dalje, tvrdi Mourinho, razmišljat će kada za to dođe vrijeme.

- O Ligi prvaka neću govoriti dok se ne kvalificiram. Osvojio sam nekoliko naslova u svojoj karijeri, ali kada se 'borite' i s Uefa-om nije laka. Smanjili su mi kaznu, s četiri na tri kola, to je istina, ali mogli su je smanjiti i više. Za njih bi bilo komplicirano da su to i učinili, ali za mene je iovako to velika pobjeda - komentirao je svoju kaznu Portugalac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem