Obavijesti

Sport

Komentari 2

Može li Zagreb prekinuti crni niz u LP? 'Moguće ih je pobijediti'

Može li Zagreb prekinuti crni niz u LP? 'Moguće ih je pobijediti'

Meni kao treneru neprihvatljivo je tek drugo poluvrijeme s Aalborgom gdje smo se predali, ali u svim drugim susretima apsolutno smo htjeli, željeli i borili se do kraja, kazao je Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba

VIDEO

Trener hrvatskog rukometnog prvaka PPD Zagreba Ivica Obrvan uoči susreta 6. kola skupine A Lige prvaka protiv Montpelliera, koji će se igrati u srijedu u zagrebačkoj Areni s početkom u 20.45 sati, naglasio je kako su nositelji igre francuskog sastava mladi igrači iz njegove vlastite akademije.

Pokretanje videa...

Šipić i JBP uhvatili morskog psa 00:40

- Nakon zadnjeg susreta s Elverumom imali smo i imamo određenih problema s nekim sitnijim ozljedama. Riječ je konkretno o ozljedama Filipa Vistoropa i Sandra Obranovića, no nadam se da ćemo to sanirati do dvoboja s Montpellierom. Što se tiče naših protivnika, riječ je o jednoj vrhunskoj i radnoj ekipi koju jako dobro poznajem iz dana koje sam proveo u Francuskoj. Imaju istog trenera već više od 20 godina, dosta jak roster i odlične mlade igrače iz vlastite akademije koji su u ovom trenutku nositelji njihove igre. U prvom redu to su njihov prvi strijelac Julien Bos i Kyllian Villeminot koji je programiran da bude nositelj njihove igre, ali i igre francuske reprezentacije u narednim godinama. Treba spomenuti i braću Lenne, iskusnog reprezentativca Valentina Portea, ali i sjajnog šutera Karla Walliniusa iz Švedske koji jako dobro radi i odlično se uklapa u njihov sustav igre. Riječ je o ekipi koja je uvjerljivo svladala Kiel i koja je sinoć izgubila od bogatog PSG-a primivši gol u zadnjoj sekundi, ali isto tako i o ekipi koja ponekad zna izgubiti utakmicu od nešto slabijih protivnika poput Cesson Rennesa ili Istresa - rekao je trener PPD Zagreba Ivica Obrvan pa nastavio:

THW Kiel - RK Zagreb

- Favoriti su bez daljnjega, ali moguće ih je i pobijediti ukoliko nemaju taj svoj radni dan u kojemu tempom doslovno 'gaze' protivnika. Što se nas tiče, mi ćemo svakako nastojati pružiti svoj maksimum i prikazati sve ono dobro što smo ove sezone već pokazivali. Meni kao treneru neprihvatljivo je tek drugo poluvrijeme s Aalborgom gdje smo se predali, ali u svim drugim susretima apsolutno smo htjeli, željeli i borili se do kraja. S dobrim dijelom utakmica sam zadovoljan kako smo izgledali. Imali smo i igru i borbenost i to me kao trenera ipak veseli, premda je rezultat izostao - rekao je Obrvan.

Nakon pet odigranih kola Montpellier je drugi na ljestvici skupine A sa sedam bodova, dok je PPD Zagreb sedmi j jednim bodom, no za šestim Vardarom zaostaje četiri boda.

THW Kiel - RK Zagreb

I srednji vanjski hrvatskog prvaka Filip Vistorop svjestan je kako će u srijedu igrati protiv snažnog protivnika, no ipak s optimizmom gleda prema dvoboju s Montpellierom.

- Oni su sigurno kvalitetna ekipa i očekujem za nas dosta tešku utakmicu. U posljednje vrijeme Montpellier se digao u formi i to se vidi po rezultatima. Jučerašnji poraz od Pariza ne znači previše za njihovo samopouzdanje i formu, moguće je tek da će im noge biti nešto teže nego inače. Što se nas tiče, mogu reći da imamo sjajnu pripremu za svaku utakmicu i da se kroz svako prvo poluvrijeme vidjelo da smo spremni. Želja je da u srijedu odigramo oba poluvremena na visokoj razini i iskreno se nadam da ćemo na koncu stići do prve pobjede - kazao je Vistorop.

Zagreb: U Areni odigran prijateljski susret RK PPD Zagreba i RK Nexe Našica

Zagrebaši za pobjedu u Ligi prvaka ne znaju već 20 utakmica u nizu, a ove sezone su osvojili tek bod protiv Elveruma i četiri puta izgubili. Teško je očekivati da će taj niz prekinuti protiv Montpelliera koji nakon pet kola drži drugo mjesto u skupini s tri pobjede, jednim remijem i jednim porazom. 

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite biti će omogućen i ulaz gledateljima uz predočenje EU digitalne COVID potvrde i osobnog identifikacijskog dokumenta. Gledateljima koji ne posjeduju spomenutu potvrdu (djeca do 12 godina su oslobođena ovog pravila), organizirano je testiranje brzim antigenskim testom po cijeni od 70 kuna na platou Arene Zagreb od 18 sati. Nakon utvrđivanja negativnog rezultata istima će biti izdana potvrda potrebna za ulazak. Sve ulaznice su besplatne i mogu podignuti na blagajni Arene Zagreb također od 18 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu