Obavijesti

Sport

Komentari 179

Dinamo rutinski: Krstanović u samo tri minute riješio Cibaliju

Dinamo rutinski: Krstanović u samo tri  minute riješio Cibaliju
11

Nisam zadovoljan i nikako ne mogu biti. Dinamo mora i može bolje. Ne razumijem bezvoljnost igrača, rekao je Mirko Barišić nakon 1-0 pobjede Dinama u Vinkovcima

VIDEO

Oko novog Dinamovog poraza u Ligi prvaka u srijedu još se nije slegla prašina, a 'modri' su se morali posvetiti obvezama u domaćem prvenstvu, odnosno gostovanju u Vinkovcima. Koliki je značaj Ante Čačić dao protivniku govori i konferencija na kojoj nije bilo ni riječi o Cibaliji.

Tema je ostao PSG zbog kojeg su neki ostali pošteđeni, a drugi su ostali u Zagrebu zbog ozljede. No i samo s 15 igrača na raspolaganju (izostali Sammir, Tonel, Calello, Rukavina, Ademi i Halilović), Dinamo je došao do desete pobjede u 13. kolu MAXtv Prve HNL.

Cibaliju su rutinski svladali 1-0 golom Ivana Krstanovića u 75. minuti te su upisali četvrtu pobjedu u nizu. 'Modri' su u relativno nezanimljivoj utakmici dominirali o čemu svjedoči statistika udaraca 16-2 te 68 posto posjeda lopte. No presudio je samo jedan gol kojeg je Krstanović zabio samo četiri minute nakon što je ušao u igru. Prvo je pucao glavom, golman Matković je odbio, no drugi put se nije mogao spasiti.

- Trebalo mi je tri minute nakon ulaska - rekao je Krle koji u Ligi prvaka ni ove, a ni prošle sezone, nije ighrao niti seunde.

- Žao mi je zbog toga, želio bih osjetiti Ligu prvaka barem na jednu sekundu - kaže Krstanović.

U siromašnijem prvom dijelu jedinu ozbiljnu priliku napravio je Mehmed Alispahić pogodivši stativu, a u nastavku Zagrepčani su prijetili preko Pivarića i Ibaneza, koji su promašili velike prilike te Brozović, dok je Beqiraju poništen gol.

- Nisam zadovoljan i nikako ne mogu biti. Dinamo mora i može bolje. Ne razumijem bezvoljnost igrača. Umjesto da ovo shvate kao predigru za Ligu prvaka, oni po svome - rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić i osvrnuo se na Antu Čačića:

- Trener nije upitan, samo mi nije jasno zašto je izvadio Carrasca. Čileanac mi se svidio. Možda da je ostao... - rekao je Barišić.

Rijeka u golijadi slavila kod Zadra i gurnula ga na dno

Nogometaši Rijeke u drugoj subotnjoj utakmici 13. kola došli su do važne pobjede na gostovanju kod Zadra svladavši ga 4-2. Gosti su lakoćom došli do šeste pobjede u prvenstvu te su mogli uvjerljivije slaviti da nisu popustili u završnici. Rijeka je povela već u 6. minuti preko Cesareca, a vodstvo od 1-0 trajalo je do 66. minute. Od tad Riječani su u razmaku od furioznih 14 minuta zabili tri gola i povisili na 4-0 golovima Benka, Kreilacha iz penala te Čuline.

Uvjerljivo vodstvo opustilo je Rijeku, koja je do kraja susreta dopustila Zadru da smanji na 4-2 preko Banovića i Jerbića.

Pobjedom u Stanovima Rijeka je skočila na četvrto mjesto, a Zadar je od Zagreba preuzeo poziciju posljednjeplasirane momčadi HNL-a.

13. kolo MAXtv Prva HNL:

Cibalia - Dinamo 0-1 (Krstanović 75)

Zadar - Rijeka 2-4 (Banović 81, Jerbić 85 /Cesarec 6, Benko 66, Kreilach (p) 74, Čulina 80)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići