Obavijesti

Sport

Komentari 12

Mršić: Izgledali su kao da su s drugog planeta, mi kao juniori

Mršić: Izgledali su kao da su s drugog planeta, mi kao juniori
1

Veljko Mršić i Luka Babić razloge visokog poraza od Unicaje u Málagi (90-67) vidi u činjenici što su domaćini pokupili čak 19 od 33 lopte pod košem njihove momčadi

VIDEO

Izgledali su kao da su s drugog planeta, kao da igra seniorska protiv juniorske momčadi, rekao je nakon teškog poraza kod Unicaje u Málagi (90-67) trener Cedevite Veljko Mršić.

Domaćin je u 3. kolu Topa 16 Eurolige pod svaku cijenu želio što prije riješiti utakmicu. Najbolje se njihova želja za pobjedom vidi u podatku da su od 33 lopte koje su se odbile pod košem Zagrepčana čak 19 otišle u ruke Andalužana.

- Upozoravali smo na to. Jedna je stvar što su oni fizički dominantniji i atletski moćniji i skočniji, a druga je što mi drugu utakmicu zaredom igramo bez energije i koncentracije. Nemamo osnovnih elemenata da igramo košarku na ovom nivou i to ćemo promijeniti pod hitno - pokušao je naći razloge poraza Mršić.

Naljutile su ga slabije predstave nekih pojedinaca iako nije htio otkriti o komu se radi. Vjerojatno se ta poruka ticala Henryja Walkera, koji je u zadnje dvije utakmice promašio svih deset šuteva za tricu, a netom prije dobio je produljenje ugovora do kraja sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neću dozvoliti da bilo tko naruši rezultat jer nije u stanju pratiti nivo utakmice. Neka se dovedu na nivo na kojem trebaju biti pa će igrati. Ako treba, igrat ćemo sa sedam-osam igrača - rezolutan je bio Mršić za kraj.

Trener Cedevite vjerojatno nije mislio na Luku Babića, prvog strijelca utakmice s 24 poena, od čega su četiri bile trice, u 30 minuta na parketu Palacio de Deportes José María Martín Carpena u Málagi.

- Znali smo da će biti teško, da su najbolja momčad u obrambenim skokovima u ligi, ali nedopustivo je da imaju 19 napadačkih skokova protiv nas. To je ključ ovoga poraza - rekao je Babić pa nastavio:

- Kad toliko puta skoče u napadu, otvori im se šut i dosta toga. Ovaj je poraz naša krivica, to se više ne smije ponavljati. Ipak je ovo Top 16, znali smo što nas čeka.

Hrvatski prvak u stalnom je pokretu, putovanja su uobičajena za takav nivo košarke u kojem se Cedevita nalazi pa Babić ne želi tu nalaziti alibi za lošu igru.

- Htjeli smo proći u Top 16 i nema plakanja zbog toga. Želimo se što prije vratiti u ritam kakav smo imali prije ove zadnje dvije utakmice koje smo izgubili - rekao je i za kraj poručio:

- Nismo mi zaboravili igrati, samo trebamo skupiti glave i nastaviti dalje sa samopouzdanjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu