Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mršić: Nema računanja, idemo na trijumf protiv Milana i Kutxe

Mršić: Nema računanja, idemo na trijumf protiv Milana i Kutxe
1

Drago mi je zbog Zagreba i hrvatske košarke što Cedevita izgleda kao najugodnije iznenađenje Eurolige. Oni su momčad za Top 16, komplimentirao je Duda Ivković

VIDEO

Cedevita je izgubila u Zagrebu od Anadolu Efesa 81-75 u finišu posljednje četvrtine na čijem su početku Zagrepčani imali deset poena viška, ali još uvijek ima realne šanse izboriti Top 16 ako u sljedećoj utakmici od Milana, također u Draženovu domu, izgubi manje od osam poena razlike.

- Nema računanja, idemo na pobjede i protiv Milana i u Vitoriji protiv Laboral Kutxe. Napravili smo sitne propuste u ključnim trenucima, a Efes je predobra momčad da ne bi to iskoristio - odlučan je Veljko Mršić, trener Cedevite.

Ivković: Šarić je talent za NBA, ali on nije dovoljan

Ludi preokret u završnici mogao je zadovoljiti trenera turske momčadi Dušana Ivkovića. Najbolji u njegovu sastavu sa 16 poena bio je Dario Šarić koji je opet zabljesnuo u Zagrebu. Složio se Ivković da je Šarić bio ključan, naročito u završnici te da je "talent za NBA ligu, ali samo talent nije dovoljan".

- Cedevita nas je natjerala na osam izgubljenih lopti u trećoj četvrtini, što je meni bilo nezamislivo. Ali mi smo na kraju njima dopustili samo deset poena jer smo uspjeli pronaći pobjedničku petorku - rekao je Ivković i dodao:

- Drago mi je zbog Zagreba i hrvatske košarke što Cedevita izgleda kao najugodnije iznenađenje Eurolige. Ne bih htio da im moje riječi budu uteg, ali oni su momčad za Top 16.

Bilan: Bio sam nedovoljno dobar

- Nismo bili pametni kad smo otišli na deset koševa razlike. Podsvjesno smo čekali kraj napada, dopustili igračima Efesa da odmore u obrani i poslije više to nismo mogli okrenuti. Nismo razmišljali o Topu 16. Svoju bih igru ocijenio nedovoljno dobrom, promašio sam zicere, a nisam skupljao skokove - rekao je Miro Bilan koji je, usput budi rečeno, zabio 18 poena i skupio osam skokova.

Žorić: Ne bi bilo nesaluženo da smo dobili

- Igrali smo stvarno dobro, ne bi bilo nezasluženo da smo dobili, a o stvarima na koje nismo mogli utjecati, poput suđenja, ne bih htio niti govoriti. Drugo poluvrijeme pokazatelj je kako trebamo igrati - rekao je Luka Žorić, dok je Bilan bio znakovit po pitanju suđenja:

- Ne znam što bih rekao da ne dobijem kaznu.

>>> Intervju s Dariom Šarićem pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od petka, 4. prosinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom