Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mršić u borbi za ostanak: Šteta što nema Vujoševića na klupi...

NAJLOŠIJI POČETAK Cibona je izgubila u obje utakmice u ABA ligi. Nikad ovu ligu nije počela s tri poraza. I Perasović je 2008. godine imao dva poraza u prva dva kola

VIDEO

Bojao sam se da bi početak mogao biti loš. Nakon 0-2 nije baš idealna situacija. A večeras u Draženov dom dolazi Partizan, kud’ ćeš bolje, rekao je Veljko Mršić, trener Cibone.

Partizan je dobio prve dvije utakmice, pa sumnjamo da je večeras (17 sati) dobar izbor za Cibonu. No teško je i pronaći pravog protivnika budući da je u prva dva kola Cibona izgubila od dvije najslabije momčadi, skopskog MZT-a i mađarskog debitanta Szolnokija. Bivši igrač “vukova” Marton Bader, kojeg cibosi, oni koji su igrali s njim, od milja zovu “ćoro”, u Mađarskoj im je dao 18 koševa uz 14 skokova.

- Ma nije sve tako crno. U obje utakmice imali smo šutove da preokrenemo utakmicu. Ali tako je to, nijanse razlikuju pobjedničke momčadi od poraženih - istaknuo je Mršić.

Cibona je trenutačno na krivoj strani tih “nijansi”. Obje tijesne završnice je izgubila.

- Da bi pobjeđivala u takvim završnicama, momčad mora biti uigrana, a mi pripreme nismo odradili kompletni. Nakon utakmice s Partizanom imamo tjedan dana za prave treninge - kaže Mršić.

Pitanje je samo koliko vremena Mršić zaista ima. Pogotovo ako nakon tri kola bude imao 0-3. Cibona nikad u regionalnoj ligi nije sezonu počela s tri poraza. Velimir Perasović prije četiri godine počeo je s 0-2, ali izvukao se u trećem kolu.

‘Volio bih da je Dule na klupi, poklonio bi nam bacanja’

Zbog vrijeđanja sudaca i poticanja navijača na huligansko ponašanje na utakmici u Pioniru protiv Zadra, trener Partizana Duško Vujošević neće biti na klupi u Zagrebu.

- Žao mi je zbog toga. Da je Vujošević na klupi, sigurno bi zaradio dvije tehničke i dobili bismo četiri slobodna bacanja - rekao je Mršić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta