Obavijesti

Sport

Komentari 19

Muka se i dalje nastavlja: Inter se spasio poraza od Catanije

Muka se i dalje nastavlja: Inter se spasio poraza od Catanije
1

Inter je uspio tek prekinuti niz od pet poraza u nizu u svim natjecanjima, ali do pobjede nije mogao. Na praznim tribinama San Sira igrao je 2-2 nakon 0-2 Catanije

VIDEO

Novo kolo u Seriji A donijelo je nastavak agonije milanskog Intera. U 26. kolu prekinuli su doduše "nerazzurri" niz od pet uzastopnih poraza (u svim natjecanjima), ali do tri boda nisu došli odigravši 2-2 protiv Catanije.

Momčad Claudija Ranierija zaostajala je pred polupraznim tribinama San Sira 0-2 na poluvremenu nakon golova Alejandra Gomeza iz 20. i Mariana Izca iz 38. minute i činilo se da im je novi poraz na pomolu. U drugom dijelu Ranieri je u igru uveo Wesleyja Sneijdera, Inter je djelomično konsolidirao redove i bolja igra urodila je dvama golovima koje su postigla dva Diega, Forlan i Milito.

Forlan je golom iz 71. minute prekinuo golgeterski post dug 12 utakmica u svim natjecanjima, a bio mu je to tek drugi gol u Seriji A ove sezone, nakon onog kojeg je zabio Palermu još u 2. kolu. Poravnanje Interu donio je Milito topovskim udarcem malo iskosa s desne strane u suprotne rašlje s nekih desetak metara, a argentinskom je napadaču to bio 13. gol u sezoni u 21. nastupu.

Inter je u prvoj minuti sudačke nadoknade imao i priliku za pobjedu preko Giampaola Pazzinija, ali je ovaj nakon prethodnog igranja rukom (koje sudac nije vidio) pogodio ravno u Catanijinog vratara Juana Pabla Carizza.

Inter je tako propustio pobijediti u sedam posljednjih ligaških ogleda (devet u svim natjecanjima, op.a.), pritom upisavši pet poraza i dva remija. Doduše prekinuli su negativan niz od pet utakmica (u svim natjecanjima) u kojima nisu postigli gol, ali malo im to znači kada za pobjedu ne znaju od 22. siječnja kada su s 2-1 slavili protiv Lazija.

U preostaloj odigranoj utakmici Bologna je na domaćem travnjaku pobijedila Novaru 1-0 golom Roberta Acquafresce iz 82. minute, iskoristivši tako brojčanu nadmoć (u 78. minuti je isključen Novarin napadač Andrea Caracciolo).

Serie A, 26. kolo:

Inter - Catania 2-2 (Forlan 71, Milito 80 / Gomez 20, Izco 38)

Bologna - Novara 1-0 (Acquafresca 82)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...