Sport

Komentari 19

Muke nevjernika: Trener će mu biti čovjek čiju je kćerku varao

Muke nevjernika: Trener će mu biti čovjek čiju je kćerku varao

Paul George iduću će sezonu igrati u Los Angels Clippersima, a trenirat će ga Doc Rivers, čovjek kojemu je prije est godina gotovo postao zet! Ali, doznalo se da vara njegovu kćerku i da je drugoj ženi napravio dijete

Paul George zamijenit će dres Oklahoma City Thundera onime Los Angels Clippersa, a i prije nego što je stigao u novi klub, pojavile su se naznake prvih problema.

Naime, u LA-u će mu trener biti Doc Rivers, čovjek kojemu je prije šest godina gotovo postao zet! Ali, George je tada Riversovoj kćerki slomio srce.

Paul je bio u višegodišnjoj vezi sa Callie Rivers, ali je javno osramoćen kada se doznalo da ju je varao. Još 2013. godine ju je prevario sa Danielom Rajic. Ona je ostala trudna, a navodno joj je nudio milijun dolara da pobaci.

Daniela je novac odbila, zadržala je dijete i nekoliko mjeseci kasnije je rodila zdravu djevojčicu. Na kraju je NBA zvijezda odlučila ostati u vezi s djevojkom s kojom je prevario Callie, a na kraju su zajedno dobili još jedno dijete.

Ni bivša odbojkašica Callie nije dugo tugovala. Nakon Paula Georgea zaljubila se u košarkaša Setha Curryja s kojim je u sretnoj vezi. Pitanje je je li sve zaboravio i njezin otac Doc Rivers i hoće li napakostiti čovjeku koji je osramotio njegovu miljenicu...

Najčitaniji članci