Obavijesti

Sport

Komentari 11

Musa: Doktori su mi rekli da dišem na dva posto i da se neću probuditi ako me puste kući

Musa: Doktori su mi rekli da dišem na dva posto i da se neću probuditi ako me puste kući

Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao pričati. Prišao sam sucu, pokušavao mu reći, ali nisam imao glasa. Na poluvremenu sam vidio da mi grkljan stoji sa strane, prisjetio se Musa

VIDEO

Bosanskohercegovački košarkaš i bivša zvijezda Cedevite Džanan Musa (23) gostovao je u Podcast Inkubatoru u kojem se prisjetio nedavne ozljede grkljana radi koje je hitno morao na operaciju. 

- Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao pričati. Prišao sam sucu, pokušavao mu reći, ali nisam imao glasa. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan stoji sa strane . Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima… Vratio sam grkljan, a on se lagano pomjera u stranu. Nevjerojatno. Klupski doktor je ušao, pomaknuo je grkljan i ja sam propričao - prisjetio se u gostovanju Podcast Inkubatoru gdje je iznio sve detalje dramatičnih trenutaka.

Bivši igrač Cedevite tijekom jednog skoka dobio je snažan udarac u prednju stranu vrata te su ga prevezli u bolnicu gdje mu je dijagnosticirana fraktura dušnika. Morao je na hitnu operaciju zbog hematoma koji se pojavio i uzrokovao mu probleme s disanjem. 

- Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da odem kući i da ćemo ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao igrati - rekao je pa nastavio: 

- Čekao sam i dopisivao se s Rašidom Mahalbašićem (suigračem iz Breogána) što da mi naruči u restoranu. Zatim je ušlo pet doktora. Jedan od njih me uhvatio za ruku i rekao mi: ‘Nemoj se uplašiti, sve će biti dobro, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi - rekao je Musa kojemu u tom trenutku nije bilo ništa jasno.

- Rekli su mi da me za deset minuta moraju hitno operirati. Pokazali su mi snimku grkljana, rekli su mi da dišem doslovno dva posto i da se svaki trenutak može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno - rekao je BIH reprezentativac i dramatično nastavio.

- Samo sam nazvao obitelj, doslovno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogána poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući -  rekao je između ostalog novi suigrač Marija Hezonje za Podcast Inkubator.

Operacija je trajala nekoliko sati te je u konačnici prošla uspješno, a košarkaš probudio se iz inducirane kome te se vratio na parket. 

Musa je igrao za Breogán gdje ga je trenirao Veljko Mršić, proglašen je najkorisnijim igračem španjolske košarkaške lige prošle sezone te je zahvaljujući odličnim partijama zaslužio je transfer u Real Madrid. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika