Sport

Komentari 1

Musa: Ponosan sam što sam bio dio ove čudesne momčadi...

Musa: Ponosan sam što sam bio dio ove čudesne momčadi...

Duvnjak i Karačić su nas vukli cijelo prvenstvo, više ni oni nisu mogli. Stepančić je ostao sam, umoran je i vuče ozljedu, nije ga išlo danas. Ni Cindrić nam nije mogao pomoći zbog ozljede, kaže Mandić

Hrvatski reprezentativci nisu mogli sakriti suze poslije poraza (22-20) u finalu Europskog prvenstva. Igračima nije bilo do velikih izjava, ali i u takvim trenucima dečki nisu bježali od mikrofona...

- Nismo mogli, šteta. Napad je bio problem, a u drugom dijelu smo igrali fantastičnu obranu. Duvnjak i Karačić su nas vukli cijelo prvenstvo, više ni oni nisu mogli. Ne znam što više reći. Stepančić je ostao sam, umoran je i vuče ozljedu, nije ga išlo danas. Ni Cindrić nam nije mogao pomoći zbog ozljede, imali smo previše pehova. Sada nas očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre, bit će teško, ali o tome ćemo kada dođe vrijeme - rekao je David Mandić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zlatko Horvat s europskih prvenstava sada ima tri srebra i dvije bronce...

- Bilo je baš neizvjesno, imali smo i vodstvo blizu kraja utakmice, šteta. Znali smo da samo energijom možemo izvući dobre stvari, uspjeli smo preokrenuti rezultat, ali nismo imali dovoljno snage za potpuni preokret. Nedostajalo nam je i malo nesreće, bila je teška utakmica, a čestitam Španjolcima, bili su bolji. I veliko hvala navijačima, opet su bili fantastični, svaka im čast - rekao je Zlatko Horvat.

Stockholm: Hrvatska i Španjolska u utakmici finala Europskog prvenstva u rukometu

Željko Musa bio je junak polufinala, dok je u finalnom dvoboju ostao bez pogotka...

- Ponosan sam što sam dio ove momčadi, ekipe koja se nikad ne predaje. Ova momčad se borila i vraćala nekoliko puta iz minusa. Probali smo i dali sve od sebe, nemamo kome što zamjeriti. Šteta, nedostajalo nam je malo sreće, sanjali smo to zlato, ali ga nismo dosanjali - rekao je Musa, pa dodao:

- Sada nismo zadovoljni, ovo je veliki uspjeh za hrvatski sport, nije ovo mala stvar. Ali, kao sportaš ne možete biti zadovoljni porazom, tako da nismo ni mi. Kod nas ima tuge, ali ponosan sam što sam bio dio ove momčadi. I što sam s ovim dečkima, od kojih je svatko dao sve od sebe, proveo mjesec dana. Nije išlo, ali dali smo sve od sebe.
 

POGLEDAJTE ŠTO NAM JE LINO ČERVAR OTKRIO U SVOJA 24 PITANJA:

Najčitaniji članci