Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Na Europskom prvenstvu u Beogradu osam zlata Hrvatske

U tom sportu, koji je kombinacija plesa i akrobatike, Hrvatska ima puno uspjeha, ali i predsjednicu svjetskog saveza IBFF-a Bobu Tintor. Ona je ove godine u Zagreb dovela Svjetsko prvenstvo

Foto: Privatan album
0 komentara

Glazba, ples, blještave haljine, lude koreografije i prave akrobatske točke. Sve to pred punim tribinama i uz ciku i radost stotina djece. To je fit kids.

Europsko prvenstvo u tom mladom sportu ugostio je Beograd, a Hrvatska se vratila s osam zlatnih medalja. U konkurenciji sportaša / plesača iz 14 država, Hrvatska je osvojila sedam prvih mjesta u 'fit kidsu' i akrobatici te jedno zlato u Fitness kids stamina.

Obje su grupe bile prve, Lorena Gašparović osvojila je prvo mjesto i u fit kids i u akrobatici, Paula Kopić prvo u fit kids, drugo u akrobatici, Laura Gašparović prvo u fit kids, treće u akrobatici, Sara Poljanšek prvo u fit kids, Lana Vukašinović prvo u fit kids, Kiara Tomšić prvo u fit kids i drugo u akrobatici, Lana Buškulić prvo u stamina fitness, Laura Sklepić drugo u fit kids, Ema Živkušić i Franka Kitić treće u fit kids. Croatia team osvojio je drugo mjesto u ukupnom poretku klubova. Sve djevojčice su iz sportskog kluba 'Bambi kids', čija je predsjednica ujedno i predsjednica svjetskog fit kids saveza IBFF-a Slobodanka Boba Tintor.

A šira hrvatska publika s tim će se sportom moći bolje upoznati u svibnju, kada je Zagreb domaćin Svjetskog prvenstva. Očekuju se natjecatelji iz 30 država.

Tema: Sport fanatik

Message