Sport

Komentari 69

Na koga će Dinamo? Evo gdje gledati ždrijeb četvrtfinala EL-a

Na koga će Dinamo? Evo gdje gledati ždrijeb četvrtfinala EL-a

Tottenham je ispao, a ostali su engleski velikani Arsenal i Manchester United, španjolski Villarreal, talijanska Roma, Ajax, Granada, Slavija Prag i Dinamo. Nakon četvrtfinala, ždrijebat će se i parovi polufinala

Osam klubova ostalo je u ždrijebu Europske lige. Čekao je Dinamo 51 godinu da se dokopa četvrtfinala nekog eurokupa, od okršaja sa Schalkeom u Kupu pobjednika kupova.

Koja je do 2019. bila jedina utakmica "modrih" na proljeće u Europi. A ove godine hrvatski je prvak otišao dalje nego te sezone, među osam u Europskoj ligi. Tottenham je pao nakon Oršićeva hat-tricka. Nestvarnih, veličanstvenih 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon pobjede kod WAC-a, slučajno smo čuli razgovor 6-7 naših igrača da mogu do četvrtfinala, polufinala. To nam je bilo lijepo za čuti, ali izgledalo je kao san. Oni su luđaci koji su ostvarili taj san - rekao je trener Damir Krznar.

U četvrtfinalu su Arsenal, Granada, Roma, Manchester United, Slavija Prag, Villarreal, Ajax. Naravno, i Dinamo.

Ima tu velikana poput Arsenala, Rome, Uniteda, Villarreala i Ajaxa, ali i poželjnijih protivnika poput praške Slavije i Granade.

Kako god, u Nyonu će se karte izmiješati od 13 sati. Nositelja nema, kao i u ždrijebu osmine finala, pa će prva izvučena momčad biti domaćin prve utakmice 8. travnja. Uzvrati su 15. travnja. Bit će to pravo europsko proljeće...

Nakon prijenosa ždrijeba četvrtfinala i polufinala Lige prvaka od 12 sati, Europska liga starta od 13 sati. I Dinamo će također znati put do eventualnog finala 26. svibnja u Gdanjsku u Poljskoj. Polufinala se igraju 29. travnja i 6. svibnja.

Ždrijeb četvrtfinala i polufinala od 13 sati možete gledati na službenim stranicama Uefe i kanalu Arena Sport 1.

Najčitaniji članci